LG G8 ThinQ Yüz Tanıma için 3D ToF Ön Kameraya Sahip Olacak 

LG'nin G serisindeki son amiral gemisi olacak G8 ThinQ, yüz tanıma kilidi için 3D ToF ön kamera ile birlikte gelecek.

LG, Mobile World Congress 2019'da duyurusu yapılacak olan LG G8 ThinQ'nun ön kamerasında kullanılmak üzere 3D Time of Flight (ToF) teknolojisine sahip Infineon REAL3 görüntü sensörü yongası için Infineon Technologies AG ile ortaklık yaptığını duyurdu.

Bu sensör, İşlenmiş 3D nokta bulutlar için algoritmalar ile Infineon ve pmdtechnologies tarafından geliştirildi. ToF görüntü sensörü yongası, kızılötesi ışığı yakalayarak daha doğru ölçümler sunar ve ortam ışığını daha hızlı ve daha etkili hale getirerek, uygulama işlemcisi üzerindeki iş yükünü azaltır ve böylece güç tüketiminde de tasarruf sağlar. 

ToF sensörü, nesneleri 3D olarak gördüğü ve dış kaynaklardan gelen ışıktan etkilenmedi için, artırılmış gerçeklik (AR) ve sanal gerçeklik (VR) uygulamalarında kullanılmak üzere hem iç hem de dış mekanda mükemmel nesne tanıma oranı imkanı sunuyor.

LG, İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenecek olan MWC 2019 etkinliğinde LG G8 ile birlikte büyük olasılıkla 5G desteğine sahip ilk akıllı telefonu LG V50 ThinQ 5G modelini de tanıtacak. 

Whatsapp