LG G8 ThinQ Görselleri Ortaya Çıktı 

İnternete sızdırılan yeni görüntüler, LG G8 ThinQ'nun tasarımını gözler önüne seriyor.

LG G8 ThinQ, 24 Şubat'ta İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenecek olan MWC 2019 etkinliğinde resmi olarak duyurulacak ancak şimdi rn azından akıllı telefonun nasıl bir tasarıma sahip olacağı konusunda çok net bilgilere sahibiz. Her ne kadar daha önce de LG G8 ThinQ'nun bazı görüntüleri internete sızdırılmış olsa da bugün, güvenilir bir kaynak olan Evan Blass tarafından Twitter üzerinde paylaşılan görüntüler, akıllı telefonun resmi basın görsellerine benziyor. 

Aşağıdaki resimde de göreceğiniz üzere, Evan Blass'ın paylaştığı görüntü, LG G8 ThinQ'ya tüm açılardan net bir şekilde bakmanızı sağlıyor. Tasarım açısından, LG G8'in geçtiğimiz yıl piyasaya sunulan LG G7 ThinQ modeline göre önemli bir değişiklikle gelmediğini görebillirsiniz. Her iki cihaz da birbirine oldukça fazla benziyor. 

LG G8 ThinQ'nun arka tarafında bir parmak izi tarayıcı dikkat çekiyor. Bu da cihazın ekran içi parmak izi tarayıcı sensörüne sahip olmayacağı anlamına geliyor. G8 ThinQ, çift arka kamera kurulumu ile birlikte gelecek ancak G7 ThinQ'nun dikey kamera ünitesinin aksine G8 ThinQ yatay kamera ünitesine sahip olacak. Ön panelde de çok fazla değişiklik göze çarpmıyor. G8 ThinQ i, G7 ile benzer bir çentiğe sahip olacak ancak daha ince çerçeveleri bulunuyor. 

Tasarıdaki belki de en dikkat çeken nokta, LG'nin telefonun alt tarafındaki 3.5 mm kulaklık girişine yer vermesi olacak. 

LG G8 ThinQ modelinin G7 ekran boyutunu ve çözünürlüklerini koruduğu söyleniyor. Bu da cihazın, 1440 x 3120 piksel çözünürlüğe sahip 6.1 inç OLED ekranla geleceğini gösteriyor. Akıllı telefon, Snapdragon 855 yonga setinden güç alacak. G8 ThinQ'nun en az 6GB RAM ve 128GB'dan başlayan farklı depolama alanı seçeneklerine sahip olacağı iddia ediliyor. LG G8 ThinQ kamera ve batarya özellikleri hakkında pek bir şey ortaya çıkmadı, ancak ilk sızıntılar, cihazın biraz daha büyük bir pil ve önemli derecede kamera yükseltmesi ile geleceğine işaret ediyor.

Whatsapp