LG G8 ThinQ, 3.500 mAh Bataryaya Sahip Olacak

LG'nin yeni amiral gemisi LG G8 ThinQ'nun batarya kapasitesi ortaya çıktı.

Güney Koreli üretici LG, bu içinde MWC 2019 etkinliğinde bir değil iki amiral gemisi modelini sergileyecek. 5G özellikli LG V50 ThinQ ile birlikte LG G8 ThinQ da tanıtımı yapılacak bir diğer amiral gemisi model olacak. Bu arada Brezilya'dan yapılan son haberler, yeni G serisi amiral gemisinin 3.400 mAh nominal kapasiteye sahip 3.500 mAh güç hücresine sahip olacağını gösteriyor.

LG G8 ThinQ'nun sahip olacağı iddia edilen bu batarya, LG G7 ThinQ'nun bataryasından %15 daha büyük ve 2013 Ekim ayında piyasaya sunulan LG G Flex modelinden bu yana, şirketin kullandığı en güçlü batarya olacak. 

LG G8 ThinQ çentikli 6.1 inç ekrana sahip olacak. 19.5: 9 gibi yüksek bir en-boy oranına ve çentik içinde çift selfie kameraya sahip olacak. LG G8 ThinQ, bugünlerde pek çok amiral gemisinin vazgeçtiği 3.5 mm kulaklık girişine de sahip olacak. 

LG, parmak izi tarayıcı sensörüne, geleneksel olduğu üzere arkadaki çift kamera kurulumunun hemen altında yer veriyor. Güney Kore merkezli kaynaklardan gelen bilgilere göre LG G8 ThinQ, şirketin G serisindeki son modeli olacak ve LG, G8 ile birlikte G serisinin üretimini sonlandıracak. 

Elbette bunlar duyumlara bağlı bilgiler ve emin olmak için şirketten, bu konu ile ilgili resmi bir açıklama gelene kadar beklemek gerekiyor. 

Whatsapp