LG G7'nin ön yüzü, iPhone X'i çok andıracak

Güney Kore kökenli LG firması tarafından geliştirilen yeni amiral gemisi G7'nin başlıca teknik özellikleri ve tasarım bilgisi sızdırıldı.

Akıllı cep telefonu üretiminde uzun yıllardır başarısız satış performansı ile gündeme gelen Güney Kore kökenli LG firması, bu yıl tanıtacağı modellerle daha iddialı bir hale kavuşmayı başarıyor. Firmanın amiral gemisi modeli olarak karşımıza çıkmasını beklediğimiz G7 modeli firma CEO'sunun talimatıyla birlikte yeniden dizayn edilirken, cihaza ait render görüntülerine ulaşıldığı açıklandı.

Technobuffalo ve Ben Geskin tarafından cihazın render görüntülerinin doğru olduğu açıklanırken, cihazın render görüntülerini incelediğimizde ise iPhone X'te kullanılan ön yüz tasarımının kullanıldığı göze çarpıyor. Ön yüzünde çentik ekranlı çerçevesiz ekran kullanılan cihaz, eğimli ekranları sayesinde neredeyse tamamen çerçevesiz bir ekran tasarımını ele alıyor.

Cihazın arka yüzünde özel bir LED flaş görüntülenirken, bu kameraların altına parmak izi okuyucu sensörünün konumlandırıldığını görmekteyiz. Yayınlanan bir çok rapora göre akıllı telefonun ismini Judy olması ön görülürken, spesifikasyonlara göre 6 inç genişliğindeki 3120 x 1440 piksel çözünürlüklü dokunmatik ekran üzerinde şekilleneceği düşünülüyor.

6 GB'a kadar farklı RAM seçeneklerini bünyesinde barındıracağı düşünülen cihazın dahili depolama hafızasının ise 128 GB olacağı belirtiliyor. Cihazla ilgili teknik özellikler ve çıkış tarihi gibi bilgiler sır gibi saklanılırken, LG tarafından cihazla ilgili herhangi bir açıklama yapıldığında yeniden karşınızda olacağız.

Whatsapp