LG G7 Yeni Güncelleme İle 4K 60 FPS Video Özelliğine Kavuştu

LG G7 için yayınlanan yeni sistem güncellemesi ile beraber cihazın kamerası artık 4K çözünürlükte 60 FPS video kaydı yapabilecek.

Piyasaya sürülen son amiral gemisi cihazların bazılarında 720p çözünürlüğünde 960 FPS video kaydı gibi özellikler bulunuyordu. Samsung bu noktada kamerası ile oldukça iddialı bir profil oluşturmuştu. Sony'de bu kervana katılarak bu özelliği 1080p çözünürlükte sunmuştu. Ardından Huawei'de P20 serisi ile beraber 960 FPS video kaydı özelliğini duyurmuştu.

Bu telefonlar ile rekabet etmeyi amaçlayan bir diğer üst seviye cihaz olan LG G7 ThinQ modeli de rakiplerinden geri kalmayarak video konusunda bazı yeni özelliklere kavuştu. Güney Koreli şirket telefon için yayınladığı yeni güncelleme ile beraber cihaz üzerinde 4K çözünürlükte 60 FPS video kaydı yapabilme imkanı sunan bir takım geliştirmeler yaptı. Diğer amiral gemilerine kıyasla HD çözünürlükte 240 FPS video kaydı yapabilen LG G7 elbette 960 FPS video kaydı gibi özelliklere kavuşacak mı şuan için bilinmiyor.

Şuana kadar sadece Kore'de yayınlanmaya başlayan bu güncelleme ayrıca otomatik mod ile yapılan çekimlerin genel kalitesinde artış sağlıyor. Özellikle gece flaş ile çekilen fotoğraflar için bir takım düzenlemeler içeren güncellemeden birçok kullanıcının memnun olacağını söyleyebiliriz.

Eğer sizde LG G7 ThinQ modeline sahipseniz önümüzdeki birkaç hafta boyunca telefonunuzun ayarlar menüsünden yazılım güncellemeleri kısmına girerek güncellemenin gelip gelmediğini kontrol edebilirsiniz. Güncellemeyi yükledikten sonra telefonunuzun kamerasını açarak kamera ayarlarından video çözünürlüğü kısmından UHD 16: 9 (60fps.) seçeneğini seçerek bu yeni özelliği kullanmaya başlayabilirsiniz.

Whatsapp