LG G7 ThinQ'nun Yeni İkinci Ekran Menüsü Sızdırıldı

LG G7 ThinQ ile gelecek olan ve yeni ikinci ekran olarak adlandırılan kişiselleştirilebilir çentik için ayar menüsüne ait görüntü internete sızdırıldı.

LG G7 ThinQ akıllı telefonun, son zamanlarda sızdırılan çalışır haldeki yeni bir görüntüsü, cihaz ayarlayın ekran alt menüsünde bulunan detayları ortaya çıkardı. Bu ayarlar, sadece kişiselleştirilebilir çentiği göstermenin yanında aynı zamanda ekranın gerçek köşelerinin de değişebileceğini gösteriyor. 

Kullanıcılar, isterse son dönemde trend olan yuvarlatılmış köşeli ekran kullanabilirken, isterlerse de klasik ekran kenarı gibi görünen bir moda sahip olacak gibi görünüyor. 

Bunun yanı sıra çentiği çevreleyen ekran alanlarının rengi de kullanıcı tarafından değiştirilebilir olacak. Çentik alanı için bir dizi renk seçeneği tam olarak kullanılabilir durumda ve ana ekrana ve varsayılan uygulamalara uyumlu olacak, ancak böyle bir senaryoda siyahın dışında bir rengin  nasıl götüreceği merak konusu. Umarız LG bizi şaşırtır. 

Tekrar hatırlatmamız gerekirse, LG G7 ThinQ muhtemelen LG Q7 modeli ile birlikte 2 Mayıs tarihinde resmi olarak duyurulacak. LG G7 ThinQ hakkı da tüm detayları öğrenmek için bizi takip etmeye devam edin. 

Whatsapp