LG G7 ThinQ Sonunda Android 9 Pie Güncellemesini Almaya Başladı

Güney Koreli LG'nin amiral gemisi LG G7 ThinQ için bir süredir merakla beklenen Android 9 Pie güncellemesi OTA üzerinden bütün kullanıcılara dağıtılmaya başlandı.

LG'nin eski amiral gemisi G7 ThinQ modeli bu yıl başında yani Ocak ayında Güney Kore’de Android 9 Pie güncellemesini almaya başlamıştı. Üzerinden aylar geçmesine rağmen şirket bu güncellemeyi Avrupa'da yer alan kullanıcılarına dağıtmamıştı. Bugün ise merakla beklenen güncellemenin geçte olsa dağıtılmaya başlandığını görüyoruz.

Şuanda Çek Cumhuriyeti, Polonya, İtalya ve İngiltere gibi birçok ülkede aktif olarak dağıtılan LG G7 ThinQ Android 9 Pie güncellemesinin cihazınıza ulaşması birkaç haftayı bulabilir. Sizde cihazınızın ayarlar menüsünden sistem güncellemeleri kısmına girerek en güncel sürümün cihazınıza gelip gelmediğini kontrol edebilirsiniz.

LG'nin Android 8.1 Oreo üzerinde kullandığı arayüz ile aynı arayüze sahip olan Android 9 Pie güncellemesi ile beraber ne gibi değişikliklerin geldiği güncelleme değişiklik listesinde ne yazık ki belirtilmemiş. Yinede yeni güncelleme ile beraber daha iyi performans ve pil süreleri elde edebilirsiniz.

Yaklaşık 1.4 GB civarında boyuta sahip olan güncellemenin ardından Mayıs 2019 tarihli en yeni Android güvenlik yamalarından bir tanesine de sahip olacaksınız. Yeni sürümün ardından V20b numaralı yazılıma sahip olacaksınız. LG'nin yeni işletim sistemi güncellemesi ile beraber neden yeni bir arayüzü kullanıcılarına sunmadığı merak konusu olsa da artık yeni arayüzün Android Q güncellemesi ile beraber geleceğini söyleyebiliriz.

Whatsapp