LG G7 ThinQ fiyat etiketi sonunda belli oldu

LG tarafından geliştirilen G7 ThinQ telefon modeli, yüksek fiyat etiketiyle birlikte tüketicilerin cebini yakacak gibi duruyor.

Son 2 senedir akıllı telefon sektöründe ciddi anlamda sorunlar yaşayan ancak tüm bu sorunlara rağmen faaliyetini sonlandırmayan Güney Kore merkezli LG firması, artık amiral gemisi telefon dünyasında daha aktif bir hal almayı hedefliyor. Bu bağlamda firmanın CEO'sunun verdiği talimat doğrultusunda G7 serisi silbaştan tasarlanırken, cihaz tanıtılmış ancak fiyat etiketi ile ilgili herhangi bir bilgilendirme yapılmamıştı.

Şirketin anavatanı olan Güney Kore'de cihaz yarın yani 18 Mayıs tarihi itibariyle satışa sunulacakken, daha sonra Amerika, Avrupa ve tüm Asya ülkelerinde boy göstermek adına ufak yolculuklara çıkacak. Cihaz LG firması tarafından bugüne kadar geliştirilen en pahalı model olarak karşımıza çıkacakken, 4 GB RAM ve 64 GB depolama kapasiteli model 834 dolara 6 GB RAM ve 128 GB depolama kapasiteli model ise 905 dolara satışa sunulacak.

Yükselen dolar kuru ve ülkemizdeki vergi oranlarını düşündüğümüzde, LG G7 ThinQ isimli cihazın ülkemizde 5.000 TL'den yüksek bir fiyatla satışa çıkacağını söyleyebiliriz. Cihazın başlıca teknik özelliklerine baktığımızda 6.1 inç genişliğindeki 1440x3120 (QHD+) Pixel çözünürlüklü IPS LCD panel üzerinde şekillendiğini ve gücünü ise Qualcomm Snapdragon 845 (SDM845) yonga setinden aldığını söyleyebiliriz.

Cihazların her ikisinde de çift kamera teknolojisine yer verilirken, arka yüzeyde bulunan her iki kameranın çözünürlüğünün 16 MP olduğunu da belirtelim. Cihazlarla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak istiyorsanız, aşağıda yer alan cihazlar sayfamızı ziyaret edebileceğinizi unutmayın.

Whatsapp