LG G7 (NEO) MWC 2018'de Görüldü

İsrail'i bir teknoloji editörü, MWC 2018'de LG G7 (NEO) olduğu öne sürülen bir akıllı telefonu ortaya çıkardı.

Evan Blass, İsrail'i bir gazetecinin MWC 2018'de LG G7 (NEO) adlı bir akıllı telefonu götüntülediğine dair bir bilgi paylaştı. Bu cihaz, bu yaz aylarında Judy kod adı altında geliştirilen ve LG G710 model numarasına sahip olacak yeni amiral gemisinin iptal edilmiş bir prototipi olabilir. İlk başlarda, Mart ayında piyasaya çıkması beklenen cihaz, geçen ay LG'nin projeyi iptal ettiğini ve sıfırdan yeni bir projeye başladığını açıklaması ile yeni bir boyut kazanmıştı. LG G7 (NEO) ekranında isteğe bağlı bir çentik sahip gibi görünüyor. 1440 x 3120 piksel çözünürlükteki ekran 19.5: 9 en-boy oranına sahip. 

Arkadaki çift kamera ünitesi ise biri f/ 1.9 diyafram aralığına bir diğeri de f/ 1.6 diyafram aralığına sahip iki adet 16MP sensöre sahip. Ön kamera ise 8MP çözünürlükte olacak. Qualcomm Snapdragon 845 Mobil platformu, 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı ile eşleştirilmiş. Daha üst versiyonu ise 6GB RAM ve 128GB dahili depolama alanına sahip. AI teknolojisi ile desteklenen kamera, çekilen nesneleri tanıma özelliğine sahip. Cihaz, 3.000 mAh bataryadan güç alıyor. 

Parmak izi tarayıcı LG G7 (NEO)'nun arka tarafında yer alıyor ve IP68 sertifikasına sahip olan cihaz, bir metre derinlikte 30 dakikaya kadar suya karşı koruma sağlıyor.

Evan Blass'ın verdiği bilgilere göre, LG G7 (Neo) 'nun görüntülendiği etkinlikte, LG, LG Q7, LG V35 ve yeni bir akıllı saati de açıkladı. 

Whatsapp