LG G7, Google Asistan için Özel Tuşa Sahip Olacak

LG G7'nin sahip olacağı ekstra fiziksel bir tuşla Google Asistan'a kolay erişim sağlanacak.

LG G7 ThinQ, 2 Mayıs tarihinde resmiyet kazanacak. Geride kalan haftalarda LG G7 hakkında sayısız söylenti ve sızıntı ortaya çıktı ve bu iddialardan birinde, LG G7'nin yan tarafında yapay zeka yetenekleri için özel bir fiziksel tuşlarının yer alacağı iddia ediliyordu. Doğal olarak bir çok kişi LG'nin Samsung'un Bixby ile yaptığı gibi kendi sanal asistanını geliştireceğini varsaydı. 

Bugün ortaya çıkan yeni bilgiler ise bunun böyle olmayacağını ve LG G7'nin sahip olacağı tuşun Google Asistan'a kolay erişim sağlamak için kullanılacağını iddia ediyor. Aslına bakarsanız, OEM'lerin özelliklerinin daha az kopyalanmasını gerektiren bir Android dünyasında, bu kesinlikle hoş bir gelişme diyebiliriz. Tabi gerçekse! 

LG'nin asistan tuşu, tıpkı Samsung'un Bixby tuşu gibi telefonun sol tarafında olacak. LG ayrıca bu tuşuna, Samsung'un yaptığı gibi diğer bazı görevleri etkinleştirme için yeni atama yapılmasına da olanak sağlayacak. 

LG ayrıca, arkada yer alan geleneksel güç tuşu / parmak izi sensöründen vazgeçecek ve sağ tarafa özel bir güç tuşu yerleştirecek. Ancak parmak izi tarayıcı yine arkada yer almaya devam edecek. 

LG'nin Google Asistan özel tuşu, LG V30S ThinQ modelini ile tanıtılan AI Focus özelliği ile bağlantılı çalışacak. Zaten ThinQ ismi de LG'nin özel AI yeteneklerine dikkat çekmek için kullanılıyor. LG G7 ThinQ, asistan için özel konutları ile birlikte gelecek. 

Geçmişteki sızıntılar, LG G7'nin 6.1 inçlik çentikli 19: 9'luk bir MLCD + dokunmatik ekrana, Snapdragon 845 yonga seti, 4GB RAM'e ve 64GB'lık bir dahili depolama alanına sahip olacağını ortaya koymuştu. 

Whatsapp