LG G6'nın UX 6.0 Arayüz Videosu Ortaya Çıktı

Ortaya çıkan LG G6'nın yeni UX 6.0 arayüz videosu, kamera için Kare Mod ve Yemek modu özelliklerini ortaya çıkardı.

Akıllı telefon pazarının Güney Koreli temsilcisi LG, yaklaşmakta olan G6 amiral gemisi akıllı telefonunun UX 6.0 olarak adlandırılan yeni bir kullanıcı arabirimine sahip olacağını açıkladı. G6'dan yüksek beklentileri olan şirket, kullanıcı arayüzünün telefonun 5.7 inç QHD + FullVision ekranından maksimum faydayı sağlayacak şekilde "özel olarak uyarlandığını" belirtiyor.

Cihazın ekranı, 18:9 en-boy oranına sahip. Bu oranın, LG G6'da gelişmiş çoklu görev deneyimi sunmasına yardımcı olacağı söyleniyor.

LG'nin basın bülteninde, "LG G6, 18:9 En-Boy oranına sahip ekran sayesinde bir çok açıdan geniş avantajlara sahip oluyor" denildi. Mesajlaşma uygulaması ile aynı da takvim uygulaması ya da Fotoğraf uygulsması ile birlikte arama uygulamasını aynı ekranda kullanabilirsiniz. Birden fazla kare fotoğrafı bir araya getirilebilir ve kilit ekranında Kolaj Duvar Kağıdı olarak kullanabilirsiniz. 

Ekranın bir tarafında Webde sörf yaparken, bir tarafında not alın. Takvim uygulaması içinde, G6'yı yatay olarak döndürdüğünüzde, takvimi sol pencerede görüntülerken ayrıntılı bir zamanlama sağda görünecektir. Bu gibi sonsuz kombinasyonlar var. 

 Devam edersek LG, G6 fotoğraf uygulamasının fotoğrafları eş zamanlı olarak çekip incelemenize izin vereceğini de belirtiyor. Akıllı telefonun, 18:9 ekranını iki eşit mükemmel kareye bölerek kullanıcıların 1:1 formatında görüntüleri çekmesine ve bunları bitişik pencerede incelemesine olanak tanıyan yeni bir Kare Kamera özelliği geliyor.

LG'nin ortaya koyduğu bir başka özellik ise, temel olarak gıda ürünlerini çekerken yüksek renk kalitesi ve doygunluk sağlayan bir çekim modu olan Yiyecek Modu olarak adlandırılıyor. Şirket ayrıca yeni UX 6.0 arayüzü gösteren bir de teaser video yayınladı. 

https://www.youtube.com/watch?v=0IVgB2FFKHM

Yeni LG G6 akıllı telefonun, 26 Şubat tarihinde Mobil Dünya Kongresi kapsamında düzenlenecek etkinlikte tanıtılması bekleniyor. 

Whatsapp