LG G6 Tanıtım Etkinliği Davetiyesi Akıllı Telefon Hakkında Yeni İpuçları Veriyor

LG G6 tanıtımına sayılı günler kala akıllı telefon hakkında yeni bilgiler de ortaya çıkmaya devam ediyor. MWC 2017 etkinliğinin tanıtım davetiyesi, LG G6 hakkında yeni ipuçları verdi.

Dün, Spigen tarafından üretilen LG G6 kılıflarını görüntüleri, yeni amiral gemi akıllı telefonun tasarımı hakkında bize önemli ipuçları vermişti. Her ne kadar tasarım konusunda oldukça fazla görseli sahip olsak da akıllı telefon henüz resmi olarak tanıtılmadı. LG'nin MWC 2017 Etkinlik davetiyesi de bunu yeniden hatırlatıyor. 

Aslında LG, tanıtım etkinliği tarihini çok önceden açıklamıştı. Şimdi resmi basın davetiyeleri göndermeye başlayan firma, bu davetiye ile LG G6 hakkında bildiklerimizden daha fazlasının da olacağının işaretlerini veriyor. 

Davetiye üzerinde yer alan telefonun ekranında, tanıtım tarihi duyurusunda kullanılan görselleri aynı resim yer alıyor. İlk görselde LG, telefonu Büyük Ekran olarak niteliyor, bu görseli yanındaki eskiz çiziminde ise telefonun ele nasıl oturması gerektiği ekran ölçüleri verilmeden ifade ediliyor. 

Ayrıca, eskiz üzerinde köşelerde yer alan dairelerin ne anlama geldiğini de bilmiyoruz, muhtemelen ekranın kavisli köşelerinin yarıçapını temsil ediyorlar. Bu arada, ekranın her bir köşesinden çıkan eğriler, telefonun ekranını çevreleyen çerçevenin izleri gibi görünüyor.

Tekrar hatırlatmamız gerekirse, LG G6 26 Şubat tarihinde resmi olarak duyurulacak ve LG'nin yeni amiral gemi akıllı telefonu olacak. Çıkarılabilir batarya desteğine sahip olmayacak LG G6, suya ve toza karşı dayanıklı metal gövdeye sahip olacak. Yeni 18:9 ekran en-boy oranına sahip olacak LG G6'nın Snapdragon 821 yonga setinden güç alması bekleniyor. 

Whatsapp