LG G6 Oreo Güncellemesi Önümüzdeki Hafta Geliyor

LG, geçtiğimiz yıl piyasaya sunduğu amiral gemisi LG G6 için Android 8.0 Oreo güncellemesinin tarihini açıkladı.

Güney Koreli üretici LG, geçtiğimiz yıl piyasaya sunulan ve güncel yonga seti kullanılmaması nedeni ile tepkilerin hedefi olan amiral gemisi LG G6 için Android 8.0 Oreo güncellemesinin, öünümzddji hafta 30 Nisan tarihinde başlayacağını resmi olarak doğruladı. LG G6 için Android 8.0 Oreo güncellemesi ilk olarak şirketin anavatanı Güney Koreli kullanıcılar için sunulacak onu dünyanın diğer önemli pazarlar takip edecek. 

Android 8.0 Oreo güncellemesi şirketin sadece bir ay önce piyasaya sürülen Yazılım Güncelleme Merkezi platformu aracılığıyla başlatılacak ve LG Bridge ile hem kablosuz OTA (Over the Air) üzerinden hem de manuel olarak kurulabilecek.

Bilinen Android 8.0 Oreo yeni özelliklerinin yanı sıra, LG G6 Oreo güncellemesi ayrıca ilk defa V30s ThinQ ile kullanıma sunulan bazı AI özelliklerini de içerecek. Güney Kore merkezli şirket, Android 8.0 Oreo güncellemesinin LG V20 için de kullanımı sunulacağını, LG G5'in ise LG G6 için güncelleme periyodunun tamamlanmasından sonra Android Oreo güncellemesini kullanıma sunacaklarını açıkladı. Yani sonuç olarak LG G5 kullanıcıları, Android 8.0 Oreo güncellemesi için en azından Haziran ayına kadar beklemek durumunda kalacak gibi görünüyor. 

Whatsapp