LG G6 Çıkarılabilir Batarya ile Gelecek

LG'nin yeni amiral gemisi G6 Hakkında detaylar gelmeye devam ediyor. Son dönemde gündemden düşmeyen batarya sorununa LG, çıkarılabilir batarya ile çözüm arıyor.

Gelecekteki LG G6 modeli, LG G5'ten farklı olarak modüler tasarım özelliklerine sahip olmayacak. Tasarımda yapılacak olan değişikliklere rağmen, LG'nin akıllı telefonlarında pek çok kullanıcının takdir ettiği özelliklerden birini koruyacakmış gibi görünüyor: Çıkarılabilir bir pil

The Korea Herald'ın haberine göre LG, "güvenlik ve verim" ile ilgili olası sorunları önlemek için çıkarılabilir bataryalardan vazgeçmiyor. Kullanılan bu güvenlik önlemenin muhtemelen Samsung'un son Galaxy Note 7 fiyaskosu ile bir ilgisi var: arızalı piller çıkarılabilir olmadığı için Samsung, Galaxy Note 7'yi iki kez geri çağırmak zorunda kaldı ve nihai olarak bir kaç aylık üretimin ardından üretimi durdurma kararı alındı. 

Elbette, çıkarılabilir bir pil hala sorunlara neden olabilir, ancak bir telefonu tamamen değiştirmek / geriye çağırmak yerine bir pil değiştirmek daha kolay ve daha az maliyetli olacaktır. 

The Korea Herald, LG G6'nın ön kamera kalarak iris tarayıcı özelliğine de sahip ikili ön kamera ile geleceği iddialarını yineledi. Artı olarak LG Pay (LG'nin cep telefonu ödeme sistemi) önümüzdeki yıl açıklanacak. LG G6, daha önce başka bir LG telefonun sahip olmadığı "yeni işlevler" de getirebilir, ancak bu işlevlerin hepsinin ne olduğu henüz belli değil. 

LG G5'in ticari başarısızlığı, LG Mobile Communications şubesinin kârında bir büyük açığa dönüştü, bu nedenle LG, kaybedilen paranın G6 modeli ile geri kazanılması için çok daha titiz hareket ediyor. Büyük ihtimalle, LG G6 resmi olarak gelecek yılın ilk çeyreğinde, muhtemelen MWC 2017'de (27 Şubat - 2 Mart) tarihlerinde sunulacak.

Whatsapp