LG G6, Avrupa'da Nisan Ayının Sonunda 749€ Fiyatla Satışa Sunulacak

LG'nin yeni amiral gemisi G6'nın satışa çıkış tarihi ve fiyatı merakla beklenirken, LG G6'nın Avrupa'daki satış fiyatı ve çıkış tarihi hakkında ilk bilgiler geldi.

Samsung, Galaxy S8 ikilisini piyasaya sunmadan önce LG yeni amiral gemisini pazara sunmak için elinden geleni yapıyor olmasına rağmen. şimdiye kadar LG G6'nın sadece Amerika Birleşik Devletleri'nde 7 Nisan tarihinde satışa sunulacağına dair söylentiler ortaya çıkmıştı. Şimdi ise Güney Kore merkezli kaynaklardan gelen bilgilere göre LG G6'nın çıkış tarihleri ve fiyatlandırmasına ilişkin daha fazla bilgiye sahibiz.

Hafta sonu ünlü Evan Blass tarafından LG G6'nın 7 ya da 10 Nisan tarihinde Amerika Birleşik Devletleri'nde satışta olacağı iddia edilmişti. Peki ya LG G6'nın Türkiye fiyatı ve çıkış tarihini de yakından ilgilendiren Avrupa fiyatı ve çıkış tarihi ile ilgili neler biliyoruz? Bilindiği üzere LG G6 şu anda sadece Güney Kore'de satışa sunuldu ve başarılı bir satış grafiği olduğu belirtiliyor. Ancak bugün gelen haberlere göre LG G6, Amerika Birleşik Devletleri'nin ardından Avrupa'da da Nisan ayı sonlarında satışa sunulacak. LG G6'nın Avrupa çıkış tarihi ile ilgili daha net bir bilgi verilmiyor.

Burada bir parantez açmanız gerekirse; LG G6'nın Nisan ayının sonlarında satışa sunulacağı tarih, Samsung'un 21 Nisan tarihinde Avrupa'da satışa sunulacağı iddia edilen Galaxy S8 ikilisi ile aynı anda satışa sunulabilir. Bu da LG'nin tüm çabalarına rağmen Samsung'un amiral gemisi Galaxy S8 ikilisinden önce piyasaya çıkma planlarını alt üst edebilir. 

LG G6'nın Avrupa pazarında satışa çıkışı ile ilgili bilgilerden bir diğeri de fiyatı ile ilgili. Almanya'nın en büyük elektronik perakendecisi olan MediaMarkt, LG G6 akıllı telefonu web sitesinde listeledi. İyi haber şu ki LG G6'nın üç renk versiyonu da siyah, beyaz ve Buz Platinum mevcut olacak. MediaMarkt web sitesinde LG G6'nın fiyatı 32GB versiyonu için 749€ fiyat belirlenirken, 64GB'lık versiyonun ise daha pahalı olacağı tahmin ediliyor. 

Daha önce ortaya atılan iddialara göre Samsung Galaxy S8 799€ fiyat etiketine sahip olacak. Bu nedenle LG G6'nın daha uygun fiyata sahip olması bekleniyordu. Ancak iddia edilen Galaxy S8 fiyatının 64GB dahili depolama alanı için geçerli olacağı ve bu nedenle sağlıklı bir karşılaştırma in yeterli fiyat bilgisine henüz sahip değiliz. Ayrıca G6'nın Snapdragon 835 yerine Snapdragon 821 yonga seti ile geliyor olmasına tüketicilerin vereceği tepki de merakla bekleniyor. 

Whatsapp