LG G6 akıllı telefonun Avrupa fiyatı belli oldu

LG'nin yeni amiral gemisi G6'nın Avrupa fiyatı ne olacak?

Akıllı telefon pazarının önemli isimleri bir kaç gün önce gerçekleştirilen MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi'nde yeni cihazlarını gün yüzüne çıkardı. Bu cihazlardan birisi de LG'nin yeni amiral gemisi G6 olurken, bu akıllı telefon tasarımı, donanım özellikleri ile bu senenin çok satan cihazlarından birisi olmaya aday.

LG G6, çok yakında satışa sunulmaya başlanacak ve ilk ülke de firmanın anavatanı Güney Kore olacak. 10 Mart tarihinde bu ülkede satışa sunulacak ve fiyatının da 800$ civarında olacağı belirtilmişti. Ayrıca LG Avustralya'dan da bir açıklama geldi ve bu açıklamaya göre de LG G6, Avustralya'da 28 Mart tarihi itibari ile satın alınabilecek.

Diğer taraftan şimdi de yeni akıllı telefonun Avrupa fiyatı ortaya çıktı. Bu yeni bilgiler LG G6'nın Avrupa'da 700€ seviyesinde fiyat etiketi ile satışa sunulacağı yönünde. Bu fiyat cihazın 4GB sistem belleği ve 32GB dahili veri kapasitesi içeren versiyonu için geçerli olacak.

LG G6 5.7" büyüklüğünde dokunmatik ekran içerirken, cihazın ekran çözünürlüğü 2880x1440 piksel olmakta. Qualcomm'un dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemcili Snapdragon 821 yonga setinden güç alan LG G6'nın sistem belleği 4GB olurken, ayrıca dahili veri kapasitesi de 32GB / 64GB olarak belirlenmiş.

Google Android 7.0 Nougat mobil işletim sistemi üzerinde çalışan cihazın ayrıca arkasında 13MP + 13MP çift kamera bulunuyor ve ön kamera da 5MP olarak geliyor.

Whatsapp