LG G6 akıllı telefon İngiltere'de ön siparişe sunuldu

LG'nin yeni amiral gemisi farklı ülkelerde ön siparişe sunulmaya başladı.

Akıllı telefon pazarında son günlerde bir çok duyuru geldi. İspanya'nın Barcelona şehrinde gerçekleştirilen MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi'nde resmi olarak duyurulan bu cihazlardan birisi de LG'nin yeni amiral gemisi modeli LG G6 oldu. Bu akıllı telefon duyurunun ardından firmanın anavatanı Güney Kore'de ön siparişe sunulmuştu.

LG G6, 10 Mart tarihinde Güney Kore'de satışa çıkacak. Cihaz için belirlenen fiyat ise 800$ civarında olmakta. Diğer taraftan kısa bir süre önce gelen bilgi de Avustralya'da akıllı telefonun 28 Mart tarihinde satışa çıkacağı şeklindeydi.

Cihaz farklı ülkelerde ön siparişe sunulmaya devam ediyor ve gelen yeni bir bilgiye göre İngiltere'de LG G6 ön siparişe sunuldu. MobileFun üzerinden önb siparişe sunulan akıllı telefonun fiyatı 699£ olarak belirlenmiş. Ancak sit bu cihazın dağıtımının ne zaman başladığına dair bir bilgi ise vermiş değil.

LG G6 akıllı telefonun teknik özelliklerini hatırlayacak olursak eğer, cihaz 5.7" büyüklüğünde ve 2880x1440 piksel Quad HD+ çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor. Akıllı telefonun yonga seti ise dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 821 yonga seti olarak belirlenmiş.

Akıllı telefon 4GB sistem belleği içeriyor ve ayrıca dahili veri kapasitesi de 32GB / 64GB olarak belirlenmiş. 13MP çift arka kamera içeren LG G6'nın önünde de 5MP kamera bulunuyor. Ayrıca işletim sistemi de Android 7.0 Nougat olmakta.

Whatsapp