LG G5, kamera ve VR ile ön siparişte

LG'nin yeni amiral gemisi ABD'de kamera ve sanal gerçeklik gözlüğü ile paket olarak ön siparişe sunuldu

LG'nin yeni amiral gemisi geçtiğimiz Şubat sonunda Mobil Dünya Kongresi, MWC 2016'da resmi olarak duyurulmuştu. Henüz ülkemizde satışa çıkmasa da LG G5, 31 Mart tarihinde önce Güney Kore'de sunulmuş ve 1 Nisan tarihi itibari ile de Amerika Birleşik Devletleri pazarında yerini almıştı.

LG G5'in yanı sıra firma Friends olarak bir çok aksesuar da gelirken, bu cihazlar da ayrı olarak satışa sunulmuş durumda ve isteyenler için paket olarak da alınabiliyor.

Amerika Birleşik Devletleri'nde öne çıkan perakende satıcılardan olan B&H Photo Video, LG G5'i LG 360 Cam ve LG 360 VR ile birlikte paket olarak ön siparişe sundu.

Bu paketin fiyatı ise 749.99$ olarak belirlenmiş. Üçünün ayrı ayrı fiyatlarına göre toplamda 300$ bir avantaj sağlıyor.

LG G5 akıllı telefonun özelliklerine bakacak olursak eğer, cihaz 5.3" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip.

Cihazda 4GB sistem belleğine yer verilirken, dahili veri kapasitesi de 32GB olarak yer alıyor. Ayrıca bu kapasite microSD kart desteği ile de arttırılabiliyor.

Akıllı telefon gücünü dört çekirdekli Kyro işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 820 yonga setinden alıyor. 16MP + 8MP arka kamera ve 8MP ön kamera cihazda yer alırken, işletim sistemi ise Google Android 6.0 Marshmallow olarak belirlenmiş.

Whatsapp