LG G5 Android 8.0 Güncellemesi Dünya Genelinde Dağıtılmaya Başladı

Güney Koreli LG'nin modüler amiral gemisi LG G5 için dünya genelinde Android 8.0 Oreo güncellemesi OTA üzerinden dağıtılmaya başladı.

LG tarafından 2016 yılında duyurulan LG G5 bir önceki LG G4 modeline kıyasla çok büyük bir başarı elde edememişti. Yinede LG G5 kullanıcıları üzmek istemeyen şirket bugün itibariyle tüm dünya genelinde LG G5 Android 8.0 güncellemesini OTA üzerinden dağıtmaya başladı. Geçtiğimiz haftalarda Vietnam'daki kullanıcılar için dağıtılmaya başlanan Android 8.0 Oreo güncellemesi bu hafta tüm dünya genelinde OTA üzerinden dağıtılmaya başladı. 

Eğer sizde LG G5 kullanıyorsanız cihazınızın ayarlar menüsü üzerinden sistem güncellemeleri kısmına girerek LG G5 Android Oreo güncellemesinin cihazınıza gelip gelmediğini kontrol edebilirsiniz. Güncellemeyi yüklemeden önce cihazınızda en az %50 civarında şarj olduğundan emin olun.

Ayrıca bunun bir OTA güncellemesi olduğunu unutmayın. O sebeple güncellemenin cihazınıza ulaşması birkaç haftayı bulabilir. Güncellemenin boyutu büyük olacağı için mutlaka bir WiFi ağı kullanarak dosyayı indirmeye çalışın.

Modüler yapısı ve farklı tasarımı ile kullanıcıların karşısına çıkan LG G5 piyasaya sürüldüğü 2016 yılında diğer firmaların amiral gemisi modellerinin arkasında kalmıştı. Yinede ülkemizde agresif fiyatlandırmaya sahip olan cihazın satışlarının çokta kötü olmadığını hatırlatmamız gerekiyor. Şuan için kullanıcılar tarafından olumlu karşılanmayan modüler tasarım anlayışını geride bırakan LG bir sonraki modüler telefonunu ne zaman piyasaya sürecek bilinmiyor. 

Whatsapp