LG G4 ve LG V10 akıllı telefonlar bu sene içerisinde Android Nougat güncellemesi alacak.

LG, daha önce sunduğu iki önemli akıllı telefon modeli için Android Nougat güncellemesi sunacak.

Akıllı telefon pazarında bilindiği üzere Google'ın Android mobil işletim sistemi en çok kullanılan işletim sistemi olurken, geçtiğimiz sene Ağustos ayında Google, en son olarak Android 7.0 Nougat'ı pazara sunmuştu. Bazı modeller çoktan Android Nougat ile sunulmaya başlarken, ayrıca firmalar geçtiğimiz sene sonu itibari ile de cihazları için güncelleme yayınlamaya başlamıştı.

Son döneme baktığımızda, geçtiğimiz sene sonunda sunulan LG V20 ve ayrıca bu sene gelen LG G6, Android Nougat mobil işletim sistemi sürümü ile sunuldular. LG G5, Android Nougat güncellemesine kavuşmuştu ve şu anda güncelleme almak için sırada bekleyen LG modelleri ise LG G4 ve LG V10 olmakta.

Daha önce LG'nin bu önemli modellerinden LG G4 ve LG V10 için Android Nougat güncellemesini sunmayacağı yönündeydi. Ancak görülen o ki LG karar değiştirmiş durumda ve firmanın bu akıllı telefonları 2017 içerisinde Android Nougat güncellemesine kavuşacak. Bu bilginin ise Güney Kore içerisinde haber ajansı Yonhap üzerinden geldiğini de belirtelim.

Henüz güncellemelerin tam olarak ne zaman LG G4 ve LG V10 için sunulacağına dair kesin bilgi bulunmuyor. Ancak gelen bilgiler LG V10'un 2017 ikinci yarı içerisinde, LG G4'ün de 2017 3. çeyrekte Android 7.0 Nougat güncellemesine kavuşacağı şeklinde. 

Whatsapp