LG G Watch sahipleri için kötü haber geldi

LG'nin ilk akıllı saati "G Watch" Android Wear 2 almayacak.

Giyilebilir saat pazarı büyük bir hızla büyümeye devam ederken, Google da beklenildiği üzere Android Wear adındaki giyilebilir cihaz pazarı için geliştirdiği mobil işletim sistemini bir süredir pazara sunmuş durumda ve teknoloji devi firma ayrıca Android Wear'ı devamlı olarak da geliştirmeye de devam ediyor.

Google, son olarak bir süre önce Android Wear 2.0 işletim sistemini sunarken, bu işletim sistemi bazı cihazlara güncelleme olarak da sunulmaya üreticiler tarafından başlanmıştı. Ancak gelen bazı bilgilere göre bazı akıllı saatler için şans olduğunu söyleyemeyeceğiz.

Kısa bir süre önce Motorola cephesinden bir haber gelmiş ve Moto 360 akıllı saat için Android Wear 2.0'ın ne zaman sunulacağı konusunda soruya Motorola, bu akıllı telefon güncelleme almayacak şeklinde olmuştu.

Şimdi de benzer bir haber LG'nin akıllı saati, LG G Watch için geldi. Bu akıllı telefon için benzer şekilde Android Wear 2.0 güncelleme sorusuna LG'nin cevabı ise bu cihazın güncelleme listesinde yer almadığı şeklinde.

LG G Watch akıllı saatin teknik özelliklerini hatırlayacak olursak eğer, cihaz, 1.65" büyüklüğünde ve 280x280 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile birlikte geliyor.

1.2Ghz saat hızında Qualcomm Snapdragon 400 yonga setinden güç alan LG G Watch akıllı saat 4GB dahili veri kapasitesi ve 512MB sistem belleğine sahip. Ayrıca Bluetooth 4.0 LE desteği sunan cihazın, batarya kapasitesi de 400mAh olarak belirlenmiş.

https://twitter.com/LGUSAMobile/status/735246368609083392

Whatsapp