LG G Pad III 8.0 tablet satışa sunuldu

LG'nin yeni tablet modeli Kanada pazarında satışa çıktı

Akıllı telefon pazarında önemli akıllı telefon modelleri sunarak bu sene de yükselişini sürdürmek isteyen firma, diğer taraftan tablet pazarına da az sayıda da olsa farklı modeller de sunuyor. Gelen bilgilere göre Güney Kore devinin yeni tablet modeli LG G Pad III 8.0 pazara sunuldu.

LG, hatırlanacağı üzere geçtiğimiz Ağustos ayında LG G Pad II 8.0 adındaki modelin duyurusunu gerçekleştirmiş ve bu yeni tablet Ekim ayında da pazara sunulmuştu. Bu açıdan bakıldığında bu yeni versiyonun biraz daha erken olarak sunulduğunu da söyleyebiliriz.

Bu yeni tablet LG G Pad III 8.0, Kanada pazarında satışa sunulmuş durumda. Roger ve Fido üzerinden satın alınabilen bu yeni tabletin fiyat etiketi ise 240 CAD / 185 dolar olarak belirlenmiş. Diğer ülkeler için henüz bilgi bulunmamakta.

LG G Pad III 8.0 tablet, adından da anlaşılacağı üzere 8" büyüklüğünde dokunmatik erkan ile geliyor ve bu cihazın ekran çözünürlüğü ise 1920x1200 piksel olarak belirlenmiş. Geçtiğimiz sene gelen versiyon ise 1280x800 piksel HD ekran ile sunulmuştu.

Sadece 16GB dahili veri kapasitesi ile sunulan tablet istenirse 128GB'a kadar microSD kart ile de daha yüksek veri kapasitesine sahip olabiliyor. Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan LG G Pad III 8.0 tablet ayrıca "Reader" adındaki mod üzerinden de mavi rengi kısarak, gözleri daha az rahatsız edecek şekilde kullanılabiliyor.

210.7mm x 124.1 mm x 7.9 mm boyutlara sahip olan bu yeni tabletin ağırlığı ise 309gr olarak belirlenmiş.

Whatsapp