LG G Flex 3, Eylül ayında amiral gemisi seviyesinde gelecek

LG'nin yeni kavisli ekranlı akıllısı, bu sene IFA 2016'da gün yüzüne çıkabilir.

LG akıllı telefon pazarının önemli firmalarından bir tanesi ve 2016'da da sunduğu yeni modellerle iddialı olduğunu göstermişti. Bir çok yeni modelini Ocak ayından başlayarak sunan firmanın sunduğu bu cihazlar arasında yeni amiral gemisi LG G5 de yer alıyordu. 

Geçtiğimiz senelerde firmanın sunduğu cihazlar arasında LG G Flex adındaki modeller yer alıyordu ve bu seri içerisinde son olarak LG G Flex2 geçtiğimiz sene gelirken, bu sene ise henüz yeni model temsilci sunulmuş değil.

Kavisli ekranı ve tasarımı ile dikkat çeken serinin yeni ismi ise LG G Flex 3 olacak ve bu yeni model için bilgiler de gelmeye başladı.

LG G Flex 3 akıllı telefonun yakın zamanda gelmeyeceği ifade edilirken, firmanın Eylül ayında Almanya'nın Berlin şehrinde düzenlenecek olan IFA 2016 etkinliğinde yeni cihazı gün yüzüne çıkartacağını belirtiyor. Bu yeni akıllı telefonun teknik özelliklerinin ise üst seviye olacağı kaydedilmekte.

İddia edilen teknik özelliklere bakacak olursak eğer, LG G Flex 3 akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran içerecek. Cihazın yonga seti ise Qualcomm tarafından geliştirilen dört çekirdekli Kyro işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeren Snapdragon 820 olacak.

4GB sistem belleği içerecek olan yeni akıllı telefon ayrıca 32GB ve 64GB olarak iki ayrı dahili veri kapasitesi içerirken, 16MP arka kamera ve 8MP ön kamera içerecek. Büyük ihtimalle LG G5 gibi modüler tasarım ile sunulabilir.

Whatsapp