Letgo emlak ilanlarını Türkiye'de aktif hale getirdi

Letgo gerçekleştirdiği açıklama ile birlikte Amerika'dan sonra artık Türkiye'deki kullanıcılarında emlak ilanları eklemesine izin verdi.

Dünyanın en büyük ikinci el alışveriş uygulamaları arasında yer alan Letgo, Amerika'da 2018 yılının itibariyle başlattığı emlak ilanlarını ülkemizde de aktif hale getirdi. Artık Letgo üzerinden ev yada işyeri ilanları paylaşımı gerçekleştirebilecekken, uygulama dünya genelinde 200 milyondan fazla ilana ve 75 milyona yakın kullanıcı sayısına sahip.

Türkiye'yi boş geçmeyen şirlet bu hamlesiyle birlikte artık 11 farklı kategori de hizmet sunmaya başlarken, ülkemizde Play Store üzerinden indirilen en popüler 5. uygulama ve App Store üzerinden indirilen en popüler 12. uygulama olma unvanını elinde barındırıyor. Emlak pazarı ile birlikte mobil uygulamalarının indirme rakamlarını da arttırmayı hedefleyen Letgo'nun ev ilanları kategorisi şimdiden popüler şekilde kullanılmaya başlanıldı.

Letgo emlak kategorisi tıpkı diğer ikinci el satış sitelerinde olduğu gibi çalışırken, herhangi bir farklı olmadığını söyleyebiliriz. “İşyeri”, “Müstakil Ev”, “Daire”, “Arsa” ve “Diğer” seçeneklerden birini işaretledikten sonra ilan ekleme işlemini başlatabilecekken, daha sonra iş yeri yada evin fotoğrafını ekleyip ilanınızı yayınlayabileceksiniz.

Eğer sizde cep telefonunuza yada tablet bilgisayarlarınıza bu uygulamayı indirmek istiyorsanızi aşağıdaki uygulama sayfalarımızı ziyaret edebilirsiniz;

 

Whatsapp