Lenovo'nun Yeni Telefonu Çentikli Tasarım İle Birlikte Geliyor

Lenovo'nun yeni çerçevesiz amiral gemisi telefonu Lenovo Z5'in tanıtımı sırasında başka bir telefon modeli daha duyurulacak. Gelen son sızıntıya göre bu telefon çentikli ekran tasarımına sahip olacak.

Lenovo Salı günü yapacağı Lenovo Z5 tanıtımı için hazırlıklarına son sürat devam ediyor. Ortaya çıkan yeni bir sızıntı tanıtım sırasında duyurulacak tek telefonun Z5 olmayabileceğini gösteriyor. Model numarası L78011 olan bir Lenovo telefonu çentikli tasarımı ile ortaya çıkmış durumda.

Telefonun ön tasarımı tam net olarak belli olmasa da telefon hakkında kısmından çekilmiş bir fotoğraf bize cihazın bazı donanım özellikleri hakkında önemli bilgiler veriyor. Bu telefonun Lenovo Z5 mi olduğu yoksa Z5'in yanında duyurulacak farklı bir telefon mu olduğu şuan için bilinmiyor.


Ön tarafta çentiğe sahip olan telefon Mi 8 kadar büyük bir çentiğe sahip değil gibi görünüyor. Telefonun alt kısmında da biraz çerçeve var diyebiliriz. Elbette sadece ekrana odaklanarak çekilmiş bir fotoğraf olduğu için cihazın ön tasarımını bu görsel üzerinden göremiyoruz.

Teknik özelliklerle ilgili olarak Lenovo L78011 modelinde Snapdragon 636 işlemcisi yer alacak. 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanına sahip olan telefonda Android 8.1 Oreo işletim sistemi üzerinde çalışan ZUI 3.9.253 arayüzü bulunuyor. Mayıs 2018 güvenlik yamasına sahip olan telefonun Lenovo Z5 Lite olabileceği de söyleniyor.

Whatsapp