Lenovo'nun yeni tablet modeli Tab3 7 satışta

MWC 2016'da resmi olarak duyurulan Lenovo Tab3 7 raflardaki yerini aldı.

Lenovo özellikle son dönemde yeni akıllı telefon modelleri ile daha fazla haberlerimizde yer alsa da tablet üreticisi olarak da yükselişini sürdüren Android tablet üreticilerinden bir tanesi ve şimdi de Lenovo Tab3 7 adındaki cihazı ile gündemde.

Lenovo'nun bu yeni tablet modeli geçtiğimiz Şubat sonunda İspanya, Barcelona'da düzenlenen MWC 2016, Mobil Dünya Kongresi'nde gün yüzüne çıkarken, şimdi ise satışa sunulmuş durumda.

Lenovo yeni tablet modeli Lenovo Tab3 7'yi Yunanistan'da kendi resmi web sitesi üzerinden listelemiş durumda. Cihazın fiyatı ise 79€ olarak belirlenmiş.

Cihazın teknik özelliklerini sizlere sunacak olursak eğer, akıllı telefon 7" büyüklüğünde ve 1024 x 600 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor.

Yeni tablet gücünü ise 1Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili yonga setinden almakta. İşletim sistemi olarak ise Google Android 5.0 Lollipop üzerinde çalışmakta. Ayrıa sistem belleği ise 1GB olarak belirlenmiş.

Aslında Lenovo Tab3 7 tablet, MWC 2016'da tanıtılan cihaz ile tamamen aynı gözükmemekte. MWC 2016'da yni tablet 5MP arka kamera, 2MP ön kamera ve 16GB dahili veri kapasitesi ile duyurulmuştu. Ancak Yunanistan'da listelenen Lenovo Tab3 7 tablet ise 2MP arka kamera, 0.3MP ön kamera ve 8GB dahili veri kapasitesi ile geldi.

Kısa süre içerisinde yeni ülkelerde de bu giriş seviyesi tabletin satışa sunulması bekleniyor.

Whatsapp