Lenovo'nun yeni Moto Z Play akıllısı artık resmi

Moto Z ailesinin yeni üyesi Moto Z Plauy gün yüzüne çıktı...

Almanya'nın Berlin şehrinde IFA 2016'dan duyurular bir kaç gündür gelmeye başlamıştı. Duyurular ile özellikle de akıllı telefon, tablet ve dizüstü bilgisayarlar ön plana çıkarken, ayrıca bir çok akıllı saat duyurusu da gelmekte. Duyuru gerçekleştiren firmalardan bir tanesi de Çinli Lenovo oldu.

Lenovo, yeni bir akıllı telefon modelinin duyurusunu gerçekleştirdi. Bu yeni cihaz Moto Z Play olarak adlandırılırken, bir süredir bu yeni akıllı telefon hakkında bilgiler gelmekteydi. Bu sene içerisinde Lenovo / Motorola'nın sunduğu en önemli cihazlar arasında Moto Z ve Moto Z Force yer alıyordu ve Moto Z Play de aileye dahil oldu.

Yeni akıllı telefonun hem ön hem de arka tarafında cam malzemeye yer verilmiş. Parmak izi tarayıcısı, önde yer alan Fiziksel Home tuşuna entegre olarak geliyor.

Moto Z Play akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip. Cihazın yonga seti ise 2Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 652 olmakta. 3GB sistem belleği yanı sıra 32GB dahili veri kapasitesi ile gelen yeni Moto Z Play akıllı telefonun bataryası ise 3.510mAh ve firma 50 saat kullanım süresi vadediyor.

Yeni cihazın arkasında LED flaş destekli 16MP kamera yer alıyor ve önde yer alan 5MP geniş açılı lens içeren Selfie kamerasının da LED flaş desteği içerdiğini belirtelim.

Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan cihaz Eylül ayı içerisinde 499€ fiyat etiketi ile satışa çıkacak.

Whatsapp