Lenovo'nun Surface Klonu Miix 520 Sızdırıldı

Lenovo Miix 510'un yerini almaya hazırlanan Miix 520 tabletin özellikleri ve görselleri internete sızdırıldı. Miix 520, güçlü özellikleri ile Surface serisini hedef alıyor.

Bu yılın başlarında düzenlenen IFA Tüketici Elektroniği Fuarında Lenovo, ucuz bir Surface alternatifi olan Miix 510'u piyasaya sunmuştu. Çin merkezli üretici Miix 520 adını alacak olan Miix 510'un halefi üzerinde çalışıyor. 

Cihazın temel teknik özelliklerinin hepsiyle birlikte Miix 520'nin bir kaç görüntüsü WinFuture tarafından internete sızdırıldı. WinFuture'da yer alan haberde cihazın teknik özellikleri ile ilgili neredeyse tüm detaylar yer alıyor.

İşte Miix 520'nin teknik özellikleri: 

Lenovo Miix 520, 1920x1200 piksel çözünürlükte 12.3 inç büyüklüğünde Gorilla Glass korumalı bir ekrana sahip. Cihazın Intel'in yedinci nesil Kaby Lake U serisi işlemcisi ise 2.7 gHz hızında çalışıyor. Cihaz ayrıca 16GB DDR4 RAM'e ve 1TB SSD depolama alanına sahip ve 10 saate kullanım sunan bataryadan güç alıyor. 

Lenovo Miix 520'nin arkasında ilgi çekici bir kamera kurulumu kullanılıyor. 8MP ve 2MP çözünürlükte olmak üzere dual kameraya sahip cihazın artırılmış gerçeklik uygulamalarını kullanabileceği belirtiliyor. Miix 520'nin ön yüzünde ise 5MP bir kamera kullanılıyor. Cihaz ayrıca, parmak izi tarayıcı, bir adet USB 3.0 portu, iki adet USB Type-C portu ve bir microSD kart okuyucu gibi alışılmış bağlantı özelliklerine de sahip. 

Miix 520, Kaby Lake U serisi işlemciler sayesinde fansız bir tasarıma sahip. Cihazın fiyatı ve çıkış tarihi şu an için bilinmiyor, ancak başlamasına bir aydan biraz fazla zaman kalan CES 2017'de muhtemelen resmi olarak tanıtılacak. 

Whatsapp