Lenovo'nun Phab adındaki akıllı telefon / tablet hibrit modeli Hindistan'da satışa çıkıyor

Lenovo'nun yeni Phab cihazı 7" büyüklüğünde ekranı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Gittikçe akıllı telefon pazarında büyüyen ekranlar şu anda özellikle 5" ve 5.5" arasında şekillenirken, firmalar amiral gemisi modelleri bu aralıkta sunmaya dikkat ediyorlar. Ayrıca daha büyük ekran isteyenler ise 6" seviyesine doğru çıkarken, bu seviyeyi de yeterli görmeyenler için çok daha büyük ekranlı modeller sunuluyor.

Lenovo, geçtiğimiz sene Eylül ayında Phab Plus adındaki bir modelini Çin'de satışa sunmuştu ve bu cihaz 6.8" büyüklüğünde dokunmatik ekranı ile dikkatleri üzerine çekmişti. 

Lenovo Phab Plus, 6.8" 1920x1080 piksel Full HD dokunmatik ekran, 2GB sistem belleği, Qualcomm Snadpragon 615 yonga seti, 32GB dahili veri kapasitesi, 13MP arka kamera, 5MP ön kamera, Google Android 5.0 Lollipop mobil işletim sistemi özellikleri içermekteydi.

Lenovo, şimdi de Phab adındaki bir modelini dünyanın en pazarlarından olan Hindistan'da satışa sunuyor. Bu cihaz Plus'a göre çok daha düşük donanım özellikleri içeriyor. 

Lenovo Phab akıllı telefon 6.8" büyüklüğünde 1280x720 piksel HD dokunmatik ekran, Qualcomm Snapdragon 410 yonga seti, 16GB dahili veri kapasitesi, 13MP arka kamera, 5MP ön kmaera, 4.250mAh batarya, Android 5.1 Lollipop mobil işletim sistemi özelliklerine sahip.

21 Nisan tarihinde ülkenin en büyük perakende satıcılarından Flipkart üzerinden satışa çıkacak olan Lenovo Phab akıllı telefon / tablet Rs. 11,999 ($185) fiyat etiketine sahip. Hindistan dışında bu yeni akıllı telefonun satışa sunulup sunulmayacağına dair bilgi ise bulunmamakta.

Whatsapp