Lenovo'dan yakında ZUK Z2 akıllı telefon duyurusu gelebilir

ZUK Z2'nin görseli teaser bir görsel üzerinden ortaya çıktı.

Lenovo, geçtiğimiz sene satış rakamları ile Samsung, Apple ve Huawei'nin adından dördüncü sırada yer alarak global pazarda satış rakamları ile adından söz ettirdi. Firma bir çok model sunuyo ve bunlar arasında kendi ismi altında sunduğu cihazlari, Motorola ile gelen modeller ve yeni ZUK markası ile satışa çıkan cihazlar olmakta.

ZUK markası ilse sunulan ilk akıllı telefon ZUK Z1 olarak geçtiğimiz sene gelirken, önce Çin'de sunulan cihaz farklı pazarlarda da satışa sunulurken, geçtiğimiz günlerde bu cihaz Hindistan'da Lenovo ZUK Z1 adı ile satışa çıktı.

ZUK ailesinin yeni üyesi ise yeni geçtiğimiz günlerde duyurulan ZUK Z2 Pro adındaki model olurken, bu cihazın daha düşük versiyonu olarak gelen olan ZUK Z2 ise merakla bekleniyor. Henüz resmi olara duyurulmayan cihaz için teaser bir görsel gelirken, baktığımızda akıllı telefonun ZUK Z2 Pro ile benzer tasarım ile geleceğini belirtelim.

Metal çerçeve içeren yeni akıllı telefon 2.5D kavisli cam tasarıma sahip ekran içeriyor. Type-C USB portu da diğer modeller gibi bu akıllı telefonda da yer alacak. Arka tarafa baktığımızda Pro ile bu cihazın farklı olduğunu da belirtelim. Yeni akıllı telefonun arkasında kamera sol üst kısımda konumlandırılmış ve LED flaş yer alsa da AF ise görülmüyor.

Bakalım bu yeni akıllı telefonun duyurusu ne zaman gelecek...

Whatsapp