Lenovo'dan iki Phab2 akıllı telefon duyurusu geldi

Lenovo, 3 yeni akıllı telefon modeli duyurdu ve sadece birisi Project Tango desteğine sahip.

Çin'in en büyük donanım üreticilerinden olan Lenovo, dün bazı yeni ve önemli cihazlarının duyurularını gerçekleştirdi. San Francisco'da düzenlenen bu etkinlikte hem Lenovo cephesinden hem de Motorola tarafında geliştirilen yeni bazı akıllı telefon modelleri gün yüzüne çıktı.

Lenovo'nun duyurduğu cihazlar arasında özellikle Lenovo Phab2 Pro adındaki cihaz dikkatleri üzerine çekiyor. Bu akıllı telefon Google ile Lenovo'nun işbirliği ile geliştirilmiş olup, ilk Project Tango akıllı telefon modeli olarak tanıtıldı.

Lenovo, sadece bu cihaz ile sınırlı kalmazken, ayrıca iki Lenovo Phab2 modeli daha geldi. Bu cihazlardan bir tanesi Lenovo Phab2 adı ile gelirken, diğeri de Lenovo Phab2 Plus adı ile resmi olarak duyuruldu. Bu cihazlar ise Project Tango desteği içermemekte.

Teknik özelliklere bakacak olursak eğer, Lenovo Phab2, 6.4" büyüklüğünde ve ayrıca 1280x720 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran içeriyor. MediaTek tarafından geliştirilen dört çekirdekli işlemcili MT8735 yonga setinden güç alan akıllı telefon 3GB sistem belleği ve 32GB dahili veri kapasiteye sahip.  Ayrıca cihaz 13MP araka kamera içeriyor.

Lenovo Phab2 Plus ise 6.4" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile gelirken, diğer özellikler aynı , ancak kamera açısından farklılaşıyor ve bu akıllı telefon çift arka kamera özelliği içeriyor.

Yeni Lenovo Phab2 ve Phab 2 Plus modellerin bu yaz 199$ ve 299$ olarak satışa sunulacağı ifade edilmekte.

Whatsapp