Lenovo'dan çift kameralı ve çerçevesiz ekranlı telefon: K320t

Çin merkezli ünlü üretici olan Lenovo firması, K320t olarak isimlendirdiği çift kameralı ve 18:9 ekran konseptine sahip yeni akıllı telefonunu duyurdu.

Teknoloji dünyasının Çin merkezli önemli üreticileri arasında gösterilen Lenovo firması, yeni akıllı telefonu K320t ile karşımıza çıktı. 18:9 ekran oranına sahip olan bir ekran paneli üzerinde şekillenen cihazın arka yüzünde ise yatay olarak konumlandırılmış çift ana kamera ile parmak izi okuyucu sensörü yer alıyor.

İçerdiği teknik özelliklerle birlikte giriş seviyesi ile orta segment kullanıcılarının tercihi olabilecek Lenovo K320t isimli model, %81,4'lük ekran ve kasa oranına sahip. Oldukça sade ve bir o kadar şık şekilde dizayn edilen akıllı telefonun ön yüzündeki dokunmatik paneli 5.7 inç genişliğinde ve 1440 x 720 piksel çözünürlüğündeyken, performansını ise 1.3 GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli işlemci ve 2 GB kapasitesindeki RAM bellek sağlıyor.

Cihazda dahili depolama alanı olarak 16 GB kapasitesindeki ROM bellek kullanılırken, dilerseniz harici olarak cihazın hafızasını 128 GB'a kadar arttırabiliyorsunuz. Lenovo K320t isimli cihazın arka yüzünde yer alan çift kameranın biri 8 MP diğeri ise 2 MP çözünürlüğündeyken, cihazın ön kamerası da 8 MP kalitesinde resimler çekebiliyor.

Lenovo K320t'ye ait diğer özelliklere baktığımızda 3.000 mAh kapasitesindeki batarya, çift SIM kart desteği ve Android 7.0 Nougat işletim sistemini içerdiğini belirtelim. Sadece siyah renk seçeneği bulunacak olan cihazın fiyat etiketi 150 dolar olarak belirlenecekken, Çin'de ise satışları 4 Ocak 2018 tarihi itibariyle gerçekleşecek.

Whatsapp