Lenovo, ZUK Z1 akıllısını Hindistan için duyurdu

Lenovo ZUK Z1, Hindistan'da Amazon üzerinden satın alınabilecek.

Lenovo, farklı markalar üzerinden akıllı telefon modelleri sunarken, bunlar arasında ZUK ve Motorola yer alıyor. Firmanın alt markası olan ZUK, geçtiğimiz sene ilk akıllısı olarak ZUK Z1 ile karşımıza gelmişti. Kısa süre önce de ZUK olarak ikinci bir akıllı telefon daha gelirken, bu cihaz ise ZUK Z2 Pro olarak adlandırılmıştı.

Bir süredir, Lenovo'nun ZUK Z1 modelini dünyanın en büyük ikinci akıllı telefon pazarı olan Hindistan'da sunacağına dair bilgiler geliyordu. Bu bilgiler doğru çıkarken, firma Lenovo ZUK Z1 olarak akıllı telefonunun Hindistan için duyurdu. 

INR 13,499 ($202) fiyat etiketi ile satın alınabilcek olan Lenovo ZUK Z1 akıllı telefon 19 Mayıs tarihinde online perakende devi Amazon tarafından satışa sunulacak.

Lenovo ZUK Z1 akıllı telefon, 5.5" büyüklüğünde IPS LCD dokunmatik ekran içerirken, akıllı telefonun ekran çözünürlüğü ise 1920x1080 piksel Full HD olarak belirlenmiş.

Çift SIM kart desteğine de sahip olan akıllı telefon gücünü ise dört çekirdekli işlemci ve Adreno 33 0grafik işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 801 yonga setinden almakta.

Akıllı telefonun sistem belleği 3GB olarak yer alıyor ve dahili veri kapasitesi de genişletilebilir şekilde 64GB olarak bulunmakta.

Ayrıca 13MP arka kamera ve 8MP ön kamera içeren akıllı telefon Lenovo ZUK Z1 Google Android 5.1.1 Lollipop mobil işletim sistemi üzerinde çalışırken, akıllı telefon ayrıca USB Type-C desteği de içermekte.

Whatsapp