Lenovo Z6 Pro'nun Perakende Kutusu Sızdırıldı

Lenovo'nun henüz tanıtım tarihini bile açıklanmayan amiral gemisi Z6 Pro'nun perakende satış kutusuna ait görüntüler internete sızdırıldı.

Lenovo, Z6 Pro adlı yeni amiral gemisi için henüz bir tanıtım tarihi belirlemedi, ancak şirket perakende kutusunun nasıl görüneceğini ortaya koyan görselleri paylaştı. Şirket, Z6 Pro'nun perakende kutusunun resimlerini Weibo üzerinde yayınladı ve dürüst olmak gerekirse, bazı şık tasarım öğelerine sahip olsa da normal bir akıllı telefon kutusuna benziyor.

Lenovo'ya göre, hem Z6 Pro akıllı telefon hem de resimdeki perakende, 2008 Yaz Olimpiyatları'nda Olimpiyat meşalesini geri taşıyan ekip tarafından tasarlandı. Lenovo, kutunun içindeki akıllı telefon hakkında merak uyandıracak şekilde tasarlqndığını ve yakında bu cihazın gün yüzüne çıkacağını açıkladı. 

Şirket, Sparrows News tarafından hazırlanan bir dizi videoda Hyper Video özelliğini anlatıyor. Akıllı telefonun kamerası, Super Night View ve Super Steady Shot gibi özelliklere sahip olacak ve bazı söylentilere göre 100 MP çözünürlük sunacak.

https://www.youtube.com/watch?v=7MJPwZ9KQO8

https://www.youtube.com/watch?v=HL3Lc8z6hpU

https://www.youtube.com/watch?v=MPhwjYBOzo8

Lenovo Z6 Pro'nun sahip olacağı iddia edilen diğer özellikleri arasında ise 5G desteğine sahip Qualcomm Snapdragon 855 yonga seti ve ekran içi parmak izi tarayıcı sensörü olduğu belirtiliyor. 

Whatsapp