Lenovo Z6 Pro, 5G Desteği ve HyperVision Kamera İle Birlikte Gelecek

Çinli Lenovo'nun yeni amiral gemisi Lenovo Z6 Pro'ya ait ilk bilgiler şirketin önemli ismi tarafından MWC 2019 kapsamında paylaşıldı.

Akıllı telefon üreticilerinin gövde gösterisi yaptığı MWC 2019 fuarı kapsamında Çinli şirket Lenovo, geçtiğimiz hafta MWC 2019'da Z6 Pro'nun tanıtımına ilişkin önemli bir teaser görüntüsü yayınladı. Herkes Çinli şirketin MWC 2019'da yeni amiral gemisini tanıtmasını beklerken şirket cihazın duyurusu yerine bazı özellikleri hakkında bilgi vermeyi tercih etti.

Lenovo’nun önemli isimlerinden Edward Chang yaptığı açıklamada Lenovo Z6 Pro'nun çok dikkat çekici kamera özellikleriyle ve 5G bağlantı desteğiyle beraber geleceğine dair ipuçları verdi. 

Şirket yetkilisinin açıklama sırasında bahsettiği Hyper Video özelliğinin tam olarak ne işe yaradığı henüz bilinmezken önümüzdeki yıllarda birçok cihazın bu özelliğe sahip olacağı söyleniyor. Hyper Video kamera özelliği için cihazların yeni nesil kamera teknolojilerine sahip olması gerektiğinden bahseden yetkili isim bu cihazlardan bir tanesinin Lenovo Z6 Pro olacağını da söyledi. 

Toplamda 100 MP çözünürlüğe kadar çok kaliteli fotoğraflar çekebilen telefonların yakın zamanda piyasaya sürüleceğinin sinyallerini veren şirket yetkilisi 5G destekli Lenovo telefonlarının da çok yakında raflardaki yerini alacağını belirtti.

Uzun bir zamandır ülkemizde üst düzey telefonlarını göremediğimiz Çinli şirket Lenovo umarız yakın zamanda yeni modelleriyle tekrar Türkiye pazarına giriş yapar ve kullanıcılara alternatif modeller sunar. 

Whatsapp