Lenovo Z6 Pro 100 MP Çözünürlüğünde Fotoğraf Çekebilecek

Çinli teknoloji devi Lenovo'nun yeni amiral gemisi Z6 Pro modeline ait yeni görüntüler ortaya çıkmaya devam ediyor.

Çinli şirketlerin adından sıkça söz ettirdiği son yıllarda büyük bir atağa kalkan Lenovo'da elini boş tutmadı ve şık tasarımının yanı sıra kamera özellikleriyle müşterileri kendisine çekecek olan Z6 Pro modelini geliştirdi. Şirketin çok yakında duyurusunu yapacağı yeni amiral gemisi Lenovo Z6 Pro modelinin dört arka kameralı şık tasarımı bir kez daha gözler önüne serildi.

Donanım tarafında dörtlü arka kamera, 5G desteği ve Hyper Video adı verilen yeni nesil bir kamera özelliğiyle gelecek olan cihazın toplamda 100 MP çözünürlüğünde fotoğraflar çekebilecek bir kapasiteye sahip olacağı iddia ediliyor. Kırmızı hatların dikkat çektiği cihazın arka tarafında parlak ve yansıyan bir cam malzeme kullanıldığını görüyoruz.

Arka kasanın sol üst tarafına yerleştirilen dört kamera sensörünün hepsinin etrafında kırmızı bir halka bulunuyor. Üç kamera bir arada yer alırken son kameranın ise biraz daha aşağıda ayrı bir şekilde konumlandırıldığını görüyoruz. Kameraların hemen sağ tarafında çift LED flaş dikkat çekerken onun yanında ise sensörler yer alıyor. LED flaşın hemen altında ise Hyper Video yazısı ve 49 MP yapay zeka destekli dörtlü kamera yazısı dikkatleri üzerine çekiyor.

LED flaşın yan tarafında yer alan sensörlerden bir tanesinin odaklama için kullanılan lazer olduğu söyleniyor. Yani genel itibariyle rakiplerini korkutacak bir kamera kurulumu ile gelmesi beklenen Lenovo Z6 Pro bakalım piyasada nasıl bir etki bırakacak.

Daha önce yapılan açıklamalara ve ortaya çıkan raporlara göre Lenovo Z6 Pro, 5G desteğine sahip olacak ve Qualcomm’un en güçlü işlemcisi olan Snapdragon 855 işlemcisinden gücünü alacak. 23 Nisan'da Çin'de duyurulması beklenen cihazın ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı şimdilik bilinmiyor.

Whatsapp