Lenovo Z5 Pro'nun heyecan uyandıran videosu

Çin merkezli teknoloji devi olan Lenovo firmasının geliştirmekte olduğu öne sürülen Z5 Pro modelinin muhteşem videosu kamuoyuna sızdırıldı.

Teknoloji dünyasında her geçen gün adından biraz daha fazla söz ettirmeyi başaran Çin merkezli Lenovo firması, önümüzdeki günlerde karşımıza tam ekranlı amiral gemisi modeliyle çıkmaya hazırlanıyor. Firmanın bu cihazın Lenovo Z5 Pro olarak isimlendirmesi beklenilirken, bugün cihaza ait kısa bir video teknoloji dünyasının gündemine düştü.

Oppo Find X, Honor Magic 2 ve Xiaomi Mi Mix 3 modellerine rakip olarak geliştirilen bu model, ekranında herhangi bir çentik taşımazken oldukça minimize edilmiş ince çerçevelerle dikkatleri üzerine çekmeyi başaracak. Cihaz sürgülü bir tasarıma sahip olacakken, bu sürgülü sistem sayesinde cihazın hem ön kamerası manuel olarak ekran altına gizlenebiliyor.

Lenovo Z5 Pro teknik özellikleri nasıl şekillenecek?


 Cihazın full ekranlı dokunmatik OLED panelinin altında birde parmak izi okuyucu sensörü yer alacak. Bataryası ile birlikte 45 gün boyunca sorunsuz olarak bekleme süresi sunacağını düşündüğümüz Lenovo Z5 Pro modeli, yüzde 90 oranında ekran ve gövde oranına sahip olacak.

Sekiz çekirdekli Snapdragon 660 ve 670 yonga seti üzerinde şekillenecek olan cihaz 128 GB yada 256 GB dahili depolama alanlarına sahip olacakken, büyük olasılıkla 6 GB kapasitesindeki RAM bellekle birlikte gelecek. Yıl sonuna kadar tanıtılmasına kesin gözle bakılan Lenovo Z5 Pro modelinin çıkış tarihi ve fiyat etiketi hakkındaki bilgilere henüz ulaşılmış değil.

Whatsapp