Lenovo Z5 Pro, 24MP + 16MP Çift Kameraya Sahip Olacak

Lenovo'nun yeni amiral gemisi seviyesinde akıllı telefonu olması beklenen Lenovo Z5 Pro'nun kamera özellikleri ortaya çıktı.

Lenovo, iki gün içinde oldukça yüksek ekran-gövde oranına ve Xiaomi Mi Mix 3 ve Honor Magic 2 gibi sürgülü form faktöre sahip olacak Lenovo Z5 Pro amiral gemisini tanıtacak. Şirketin başkan yardımcısı ve eski ZUK yönetim kurulu başkanı olan Chang Cheng, cihazın sahip olacağı ana kamera kurulumunun 24 MP ve 16 MP sensörlü çift AI kameraya sahip olacağını açıkladı.

Telefonun sloganı Çin dilinden kabaca “Epochal Flagship” olarak tercüme ediliyor ve bir Lenovo akıllı telefonda yer alan en gelişmiş kameralardan birine sahip olacak. Weibo'da bir teaser gönderen Cheng'in Weibo üzerinde paylaştığı tanıtım posterine göre, 24 MP + 16 MP kamera kurulumu, AI Super Night Mode sahne ve AI Video özelliklerine sahip olacak.

Paylaşılan görüntü ayrıca, hoparlörün iki tarafına yerleştirilen iki adet selfie kamerası olacağını, ayrıca yakınlık sensörünün kamera kurulumundan biraz sağa doğru olduğunu gösteriyor. Ayrıca posterin üzerinde bulunan fotoğrafta, düşük ışıklı ortamlarda net ayrıntıların Lenovo Z5 Pro'nun kamerası ile yakalanabileceğine dikkat çekiliyor.

Bu görüntüyü gerçek varsayarak referans aldığımızda, resmin sol alt köşesindeki Lenovo Z5 Pro filigranı, bize bu cihazın oldukça iddialı düşük ışık performansına sahip olacağını gösteriyor diyebiliriz. Lenovo Z5 Pro'nun tün detaylarını öğrenmek için tek yapmamız gereken ise 1 Kasım tarihinde yapılacak resmi tanıtımı beklemek olacak. 

Whatsapp