Lenovo Z5 kamerasıyla çekilen resimler şaşkına çevirdi

Lenovo tarafından geliştirilmek üzere olan Z5 isimli cihazın çift arka kamerasıyla çekilen görüntüler, bugün basınla paylaşıldı.

Bilgisayar pazarında oldukça önemli satış rakamlarına erişmeyi başaran Çin merkezli Lenovo firması, şimdilerde ise gözünü akıllı telefon sektörüne dikmiş durumda. Uzun süredir pazarda çeşitli Android'li cihaz üretimi gerçekleştiren firma, şimdilerde ise hem üstün özellikleri hemde şık tasarımıyla birlikte tüm dikkatleri üzerine çekecek olan Lenovo Z5 modeli üzerinde çalışıyor.

Lenovo Z5 modeline ait birçok bilgi Çin'in ünlü sosyal ağ sitesi Weibo sitesi üzerinden paylaşılırken, cihazın sızdırılan resimleri cihazda tamamen dokunmatik ekranın kullanılacağını gözler önüne serdi. Bugün Lenovo Grubu başkan yardımcısı cihazın kamerasıyla çekilmiş olan portre moduna ait bir kaç görüntüyü paylaşırken, bu görüntülerinde oldukça muhteşem olduğunu belirtelim.

Lenovo Z5'te 4  TB kapasitesindeki depolama alanına yer verileceği iddia edilirken, bu alana 1 milyondan fazla fotoğraf, 150 bin müzik ve 2000'den fazla video depolayabileceğinizi belirtelim. Paylaşılan görselleri ele aldığımızda cihazın arka yüzünde çift kamera teknolojisinin yer alacağı görülürken, bu kamera çözünürlüğünün oldukça profesyonel olacağını söyleyelim.

Paylaşılan görüntülerin yapay zeka teknolojisiyle desteklendiği düşünülürken, arka planı oldukça doğru bir şekilde bulanıklaştırıldığını söyleyelim. Lenovo Z5 isimli modeli sektörün en önemli amiral gemisi telefonu olacağı düşünülürken, cihazla ilgili yeni bilgiler geldikçe karşınızda olmaya devam edeceğiz.

Whatsapp