Lenovo, Z5 için Yeni Bir Görsel Yayınladı

Lenovo, akıllı telefonların çerçeve tanımını yeniden yapacak akıllı telefonu Lenovo Z5 için yeni bir tanıtım görseli yayınladı.

Lenovo başkan yardımcısı ve ZUK eski CEO'su Chang Cheng, tamamen çerçevesiz yeni akıllı telefonu Lenovo Z5 için yeni bir tanıtım görseli paylaştı. Bu görümtü, Lenovo Z5 ile ilgili olarak bir hafta içinde paylaşılan üçüncü görüntü oldu. İlk iki görüntüde ise %95'in üzerinde ekran gövde oranına sahip olacak bir telefonun ilk işaretleri verilmişti. 

Resimde gösterilen akıllı telefonun sol ve alt tarafında hiç çerçeve bulunmuyor. Yani gerçekten alt çerçevesi hiç olmayan bir Android akıllı telefona bakıyor olabiliriz. Cheng, Weibo üzerindeki paylaşımında, ekranın bir köşesinde bir şeyleri gizlemektense, bu şekilde tamamen çerçevesiz bir akıllı telefon yapmanın daha mantıklı olduğunu iddia ediyor. Lenovo başkan yardımcısı ayrıca, Çin sosyal ağlarındaki bazı kullanıcıların Haziran ayında düzenlenecek olan Lenovo Z5 lansmanına özel biletler kazanacağı bir kampanyayı da başlattı. 

Duyurusu yaklaşan yeni lenovo Z5 akıllı telefonun özellikleri ise hala gizemini korumaya devam ediyor. Önümüzdeki dönemde yeni akıllı telefonla ilgili daha fazla ayrıntılı ortaya çıkacağını tahmin ediyoruz.

Whatsapp