Lenovo Z5 Çin Pazarı Dışına Çıkmaya Hazırlanıyor

Lenovo'nun Çin pazarına özel olarak piyasaya sunduğu orta seviye akıllı telefonu Lenovo Z5, daha güçlü özelliklerle Çin pazarı dışına çıkmak için gün sayıyor.

Etkileyici çerçevelere sahip Lenovo Z5'in hatırlayanlar vardır. Aslında çok büyük beklentiler oluşan ancak piyasaya orta seviye bir akıllı telefon olarak sunulan Lenovo Z5, şimdiye kadar sadece Çin pazarında bulunuyordu. Diğer yandan, dikkat çekici tasarımı ve agresif fiyat etiketi ile Lenovo Z5, gerçekten iyi işler başarıyor. Ve şimdi, Lenovo Z5 anavatanı daki görevini tamamlayarak uluslararası pazarlara adım atmaya hazırlanıyor. 

Lenovo, 16 Ekim tarihinde düzenlenecek bir etkinlik için tanırım görseli gibi davetiye yayınladı. Lenovo'nun yayınladığı afişte, "Katil geri dönüyor" şeklinde bir ibare var ki bu da yukarıda belirttiğimiz gibi akıllı telefonun uluslararası pazarlarda satışa sunulacağı fikrini destekliyor. 

Alternatif r senaryo olarak da, Lenovo, gerçek amiral gemisi olan Lenovo Z5 Pro'yu, arkasındaki kayar mekanizma ve dört kameralı kurulumla birlikte piyasaya sunmayı  planlıyor olabilir.

Şimdilik yapılabilecek tek şey, 16 Ekim tarihindeki etkinliğe kadar daha fazla ilginin ortaya çıkmasını beklemek olacak. 

Whatsapp