Lenovo Z2 Plus, önemli bir pazarda satışa sunuluyor

Lenovo Z2 Plus akıllı telefon 26 Eylül'de Hindistan pazarında satışa çıkacak..

Lenovo, bir çok farklı akıllı telefon modellerini farklı markalar üzerinden pazara sunuyor. Bunlardan birisi kendi ismi olurken, ayrıca Motorola'yı da satın almıştı ve geçtiğimiz sene de ZUK olarak yeni bir marka yaratmış ve ilk akıllı telefon ise ZUK Z1 olarak gelmişti.

Bu sene ZUK markası ile gelen bir başka cihaz ZUK Z2 olurken, bu akıllı telefon şimdi de dünyanın en büyük akıllı telefon pazarlarından birisi olan Hindistan'a sunuldu. Ancak firma ZUK markası altında bu akıllı telefonu sunmazken, cihaz Lenovo Z2 Plus adı ile geldi.

Yeni cihaz Hindistan için duyurulurken, fiyatlara bakacak olursak eğer, 3GB sistem belleği ve 32GB dahili veri kapasitesi içeren versiyon INR 17,999 ($269) ve 4GB sistem belleği ve 64GB dahili veri kapasitesi içeren versiyon ise INR 19,999 ($299) fiyat etiketine sahip. Lenovo Z2 Plus'ın satışa sunulacağı tarih ise 26 Eylül olurken, Amazon üzerinden alınabilecek.

Akıllı telefonun teknik özelliklerine bakarsak eğer, Lenovo Z2 Plus 5" büyüklüğünde 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran sahip. Qualcomm'un dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeren Snapdragon 820 yonga setinden güç alan akıllı telefon 3GB / 4GB sistem belleği ve 32GB / 64GB dahili veri kapasitesi içermekte.

Lenovo Z2 Plus akıllı telefonun arkasında 13MP kamera yer alıyor ve ayrıca ön kamerası da 8MP olmakta. Cihazın önünde yer alan Home butonunda entegre ayrıca parmak izi tarayıcısı da bulunuyor. 3.500mAh batarya içeren akıllı telefon Android Marshmallow mobil işletim sistemine sahip.

Whatsapp