Lenovo Yoga Book, ABD'de ön siparişe sunuldu

Lenovo'nun Yoga Book modeli yakında ABD pazarında yerini alacak...

Son dönemde her ne kadar akıllı telefon modelleri ile daha fazla gündeme gelen Çinli teknoloji devi Lenovo, PC segmentinin en güçlü isimlerinden bir tanesi ve farklı modeller sunmaya devam ediyor. Bu ay başında Almanya Berlin'de düzenlenen IFA 2016'da sahne alan üreticilerden birisi olurken, firmanın sunduğu cihazlardan birisi de Lenovo Yoga Book olmuştu.

2-in-1 PC modeli olarak gelen Lenovo Yoga Book, hem tablet hem de notebook olarak kullanılabiliyor.  Halo Keyboard adındaki klavyesi ile dikkat çeken cihazın bu klavyesi baskı hassasiyetine sahip ve öğrenme özelliğine de sahip olan klavye üzerinde ayrıca kalem ile yazı yazılabiliyor, resim çizilebiliyor.

Lenovo Yoga Book, 10.2" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile gelirken, yonga seti ise Intel Atom x5 olarak belirlenmiş. Cihaz 4GB sistem belleği ile sunulurken, ayrıca dahili veri kapasitesi de 64GB olmakta. 680gr ağırlığa sahip olan Lenovo Yoga Book 9.6mm kalınlık içeriyor.

İşletim sistemi olarak Windows ya da Android olarak tercih edilebilen Lenovo Yoga Book, geçtiğimiz hafta İngiltere'de ön siparişe çıkmıştı ve şimdi de önemli pazarlardan birisi olarak Amerika Birleşik Devletleri'nde ön siparişe sunuldu. Android versiyonun fiyatı 499.99$ olurken, Windows versiyon ise 549.99$ olarak satın alınabiliyor. Cihazın dağıtımları ise 17 Ekim tarihinde başlayacak.

Cihazın renkleri ise Gunmetal Grey ve Champagne Gold olarak belirlenmiş.

Whatsapp