Lenovo yakında Yoga Tab 3 Plus modelini pazara sunacak

Lenovo Yoga Tab 3 Plus hakkında detaylı bilgiler gelirken, cihazın görselleri de ortaya çıktı...

IBM'in kişisel bilgisayar bölümünü satın alarak PC segmentine giriş yapan Çinli teknoloji devi Lenovo, büyük başarı kazanmış ve dizüstü PC pazarında liderliğe yükselmişti. Bu başarısını akıllı telefon ve tablet pazarında da devam ettirme çabasında olan firma her iki segmentte de yeni modellerini pazara sunmaya devam ediyor.

Lenovo, geçtiğimiz sene Ekim ayında Yoga Tab 3 adındaki tablet modelini pazara sunmuştu. Bu sene de Lenovo bu cihazın daha güçlü versiyonunu satışa sunma hazırlıkları içerisinde. Yoga Tab 3, 8" ekran ile gelirken, Yoga Tab 3 Plus ise 10" ekran ile sunulacak. Ayrıca ciddi oranda bir donanım yükseltmesinin geldiğini de söyleyebiliriz.

Bu yeni tablet, 10" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD dokunmatik ekran ile gelecek. Daha önceki model 8" 1280x800 piksel HD ekran ile sunulmuştu. Yeni akıllı telefon ayrıca Qualcomm'un sekiz çekirdekli işlemcili Snapdragon 652 yonga setinden güç alıyor. 3GB sistem belleği ile gelecek olan  Lenovo Yoga Tab 3 Plus tablet ayrıca 32GB dahili veri kapasitesi içeriyor.

Ancak dikkat çekici kısım ise önceki model gibi yeni Lenovo Yoga Tab 3 Plus tablette projektör yer almıyor. Dolby Atmos desteğine sahip JBL hoparlörler yeni tablette konumlandırılmış. 9.300mAh bataryası 18 saate kadar kullanım süresi sunacak.

Tasarımı ile 3 farklı pozisyonda kullanılabilecek olan Lenovo Yoga Tab 3 Plus tablet, 13MP arka kamera içeriyor. 

Fiyatı ise 32GB versiyon için 350€ ve LTE versiyon için de 400€ olacak.

Whatsapp