Lenovo Y900 Oyuncu Bilgisayarı

Muhteşem donanımları ile birlikte kusursuz bir oyun keyfi sunan Lenovo Y900, günümüzde oyun bilgisayarları sektörünün zirvesinde oturuyor.

Lenovo Y900

Bilgisayarlar ve yaşadığımız çağ ne kadar gelişirse gelişsin bilgisayar oyunları önemini hiçbir zaman kaybetmiyor. Bilgisayarların ilk üretildiği günden bugüne kadar sürekli olarak gelişen bilgisayar oyunları artık insanları muhteşem bir dünyaya çekiyor. Ancak yeni çıkan muhteşem grafiklerde ki oyunları oynayabilmek için de oldukça kaliteli donanımlara sahip bilgisayarlar gerekiyor.

Bu aşamada eski dönemlerde oyuncu bilgisayarı denildiğinde akla ilk olarak masaüstü bilgisayarlar geliyordu. Ancak günümüzde bu düşünce tamamen değişmeye başladı. Artık birçok oyuncu laptop bilgisayarlar ile oyunlarını oynuyor. Bu sayede birçok farklı avantaj da elde etmiş oluyorlar.

Tabi ki bu durumda en büyük avantaj bilgisayarların taşınabilir olması geliyor. Günümüzde özellikle online olarak oynanan ve grup halinde oynanan oyunlar dikkat çekici olduğundan herhangi bir yerde toplanıp oyun oynayan çok sayıda insan bulunuyor.

Gaming Laptop Sektörünün Zirvesi

Oyuncular gaming laptop modelleri arasından seçim yaparken donanımları ne kadar iyi bir bilgisayar alabilirlerse onu almaya çalışıyorlar. Bu aşamada Lenovo Y900 modeli de her oyuncunun hayallerini süslüyor. Muhteşem donanımları ile birlikte kusursuz bir oyun keyfi sunan laptop, günümüzde oyun bilgisayarları sektörünün zirvesinde oturuyor.

Lenovo Y900 özellikleri diğer tüm oyun laptoplarının üzerinde imkânlar tanıyor. İlk olarak sahip olduğu Full HD ve 17,3 inç boyutunda olan ekranı ile birlikte oyunlarda grafik açısından beklentileri en üst seviyeye çıkarıyor. Bunun yanı sıra bilgisayarın sahip olduğu 8 GB hafızalı paylaşımsız ekran kartı grafik beklentilerinin asla boşa çıkmayacağını kanıtlıyor. Nvidia güvenceli bu ekran kartı 980M imkânıyla sektöründe ki birçok laptopu geride bırakıyor.

Lenovo oyuncu laptop sektöründe liderliği almak için çıkardığı bu modeli ile birlikte 4 çekirdekli i7 işlemci imkânı sunuyor. Bu özelliklerin yanında 256 GB boyutunda SSD özelliği de bilgisayarın hızını adeta tavan yapıyor. 64 GB bellek boyutuna sahip olan bilgisayar bu alanda da zirvenin tek sahibi oluyor. Lenovo Y900 ürün inceleme işleminde bu özellikler ile karşılaşacak olan kişilerin kendilerini öncesinden en iyi seviyede hizmete hazırlaması öneriliyor. Şuanda sektörde bu model ile yarışa girebilecek çok az sayıda ürün yer alıyor.

Y900 Laptop Nereden Alınabilir?

Bu seviyede kaliteli bir ürünü kullanıcılar ucuz fiyatlara alamayacaklarını biliyorlar. Kendileri belirli bir miktarı gözden çıkarmışken alabilecekleri en uygun fiyatlarda almayı amaçlıyorlar. Bu aşamada Media Markt oyuncular için en iyi adres olarak gösterilebilir. Lenovo Y900 fiyat açısından yüksek denecek bir seviyede olsa da en iyi fiyat için kişilerin Media Markt’a gitmesi gerekiyor.

Diğer birçok teknoloji mağazasında Lenovo Y900 fiyatları çok daha yüksek seviyelerde oluyor. Ayrıca Media Markt içerisinde oyun laptoplarına sunulan ek ürünler de alışverişleri çok daha avantajlı bir hale getiriyor.

Oyuncuların kullandıkları klavye, mouse, kulaklık ve mikrofon gibi ürünler de bu tarz bir laptop aldığınız çok büyük indirimler ile sizlere sunuluyor. Ödeme aşamasında da kredi kartına taksit imkânları ile birlikte sorunsuz bir ödeme dönemi geçirilebiliyor.

Whatsapp