Lenovo Vibe K5 Note, şimdi de Hindistan pazarında yerini aldı

Çin'in ardından Lenovo, Vibe K5 Note modelinin ikinci en büyük pazarda da sundu...

Çinli üreticiler, kendi ülkelerinden sonra en çok yanı başlarında yer alan dünyanın en büyük ikinci akıllı telefon pazarı olan Hindistan'a büyük ilgi gösterirken, Lenovo da bu firmalardan bir tanesi ve yeni modellerini bu ülkede sunmaya devam ediyor.

Gelen bilgilere gör Hindistan pazarında Lenovo'nun yeni sunduğu akıllı telefon Vibe K5 Note olurken, bu akıllı telefon, firmanın en büyük rakiplerinden olan Xiaomi'nin Redmi Note 3 modeline rakip olmakta. Cihaz, sadece Hindistan'ın büyük perakende satıcılarından Flipkart üzerinden satın alınabilecek.

Lenovo Vibe K5 Note akıllı telefon metal kasa tasarımı içeriyor ve ayrıca cihazın ön yüzünde fiziksel Home tuşu yer almazken, arka tarafından orta üstte kamera, onun altında LED flaş ve onun da altında parmak izi tarayıcısı konumlandırılmış.

Akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD dokunmatik ekran içerirken, Lenovo Vibe K5 Note akıllı telefon gücünü ise 1.8Ghz + 1Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili MediaTek Helio P10 yonga setinden almakta. 3GB ya da 4GB sistem belleği yanı sıra 32GB'dan 128GB değişik dahili veri kapasitesi akıllı telefonda yer alıyor.

Google Android Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan Lenovo Vibe K5 Note akıllı telefon ayrıca 13MP arka kamera ve 8MP ön kamera içeriyor. 

Fiyat ise 3GB versiyon için  INR 11,999 ($179) ve 4GB versiyon için de INR 13,499 ($202) olarak belirlenmiş.

Whatsapp