Lenovo Vibe C2 Power akıllı telefon gün yüzüne çıktı

Lenovo Vibe C2 Power akıllı telefon, Rusya'da sunuldu...

Çin'in en büyük akıllı telefon üreticilerinden olan Lenovo, kendi markası, Motorola ya da ZUK üzerinden cihazlar sunmaya devam ederken, yeni bir akıllı telefon duyurusu daha geldi. Firmanın Vibe serisi içerisinde yer alan bu yeni akıllı telefon Lenovo Vibe C2 Power olarak adlandırılmış.

Lenovo hatırlanacağı üzere geçtiğimiz ay içerisinde Vibe C2 adında yeni bir akıllı telefon duyurusu gerçekleştirmişti. Lenovo, şimdi de bu cihazın daha büyük batarya içeren versiyonunu suındu ve bu yeni akıllı telefon Vibe C2 Power olarak adlandırılmış.

Lenovo Vibe C2, 2.750mAh batarya ile gelmişti ve Vibe C2 Power ise 750mAh daha yüksek olarak 3.500mAh batarya içeriyor. Ayrıca sadece bununla da sınırlı kalınmazken, Vibe C2'ye göre daha yüksek olarak 2GB sistem belleği yeni cihazda yer alıyor.

Lenovo Vibe C2 Power akıllı telefon 5" büyüklüğünde dokunmatik ekran içeriyor ve ayrıca ekran çözünürlüğü 1280x720piksel HD olmakta. Cihaz 1Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli Cortex-A53 tabanlı işlemci ve Mali-T720MP2 GP grafik işlemcili yonga setinden güç alan akıllı telefon 16GB dahili veri kapasitsine sahip.

Akıllı telefon Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışan Lenovo Vibe C2 Power, 8MP arka kamera ve ayrıca 5MP ön kamera içermekte. Bu yeni akıllı telefon Rusya'da RUB 11,000 ($167 / €151) fiyat etiketi ile satın alınabilecek.

Whatsapp