Lenovo S5'in Teaser Görüntüsü Paylaşıldı

Lenovo'nun yeni orta seviye akıllı telefonu Lenovo S5'in bazı özelliklerinden bahseden yeni bir teaser görüntüsü ortaya çıktı.

Lenovo, önümüzdeki günlerde Redmi Note 5 katili olarak nitelendirdiği yeni orta seviye akıllı telefonu olan Lenovo S5'i piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Xiaomi, 15 Mart'ta Note 5'i piyasaya sürecekken, Lenovo'nun yeni tanıtacağı telefonu 20 Mart'ta piyasaya sürülecek. Bugün, telefonun en iyi özelliklerini gösteren resmi bir teaser görüntüsü Weibo'da paylaşıldı.

Geçtiğimiz hafta Xiaomi CEO'su Lei Jun, Weibo üzerinde Snapdragon 636 ve 6 GB RAM içeren yeni Redmi Note 5'in harika performans göstereceğini söyleyen bir takım paylaşımlar yapmıştı. Ardından üst düzey Lenovo yetkilisi olan Chang Cheng, Lenovo S5'in Note 5'den daha iyi bir performans sunacağını söyleyerek hızlı bir yanıt vermişti. Bugün Cheng tarafından yayınlanan Lenovo S5'in yeni bir teaser görüntüsü cihazın bazı temel özelliklerinden bahsediyor.

Aşağıdaki görüntü, Lenovo S5'in metal bir kasa ile geleceğini doğruluyor. Cihazda çerçevesiz ekran tasarımı kullanılacağı için, 18: 9 en boy oranına sahip bir ekran paneli kullanılacak.

Lenovo S5, AI yapay zeka desteği ile beraber gelecek. Lenovo S5'in resmi özelliklerle ortaya konan diğer özellikleri arasında yüz tanıma, güvenli ödeme, uzun pil ömrü ve en son ZUI arayüz özelliği bilgisi yer alıyor.

Yakın zamanda TENAA'da ortaya çıkan Lenovo K520 cep telefonunun piyasaya Lenovo S5 olarak sürüleceği tahmin ediliyor. TENAA listesi, 5,65 inç boyutunda Full HD Plus çözünürlüğünde ekran, 2 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemci, 4 GB / 6 GB RAM belleği seçenekleri, 32 GB / 64 GB dahili depolama alanı seçenekleri, Android 8.0 Oreo işletim sistemi ve 3,000mAh pil gibi özelliklerin cihazda yer alacağını gösteriyordu.

Whatsapp