Lenovo S5 Modelinin Stokları Satışa Çıktıktan 2 Dakika Sonra Tükendi

Lenovo'nun geçtiğimiz günlerde duyurduğu yeni çift kameralı akıllı telefonu Lenovo S5'in satışa sunulduğu ilk parti stokları iki dakika içerisinde tamamen tükendi.

Lenovo S5 resmi olarak duyurulmasının ardından kısa süre içerisinde binlerce kişi tarafından sipariş edilmeye başladı. Lenovo S5, 23 Mart'ta ilk satışına başladı. Gelen raporlar, Lenovo S5'in tüm stoklarının yalnızca iki dakika içinde tükendiğini gösteriyor.

Kaç tane Lenovo S5'in satışa sunulduğunu bilmiyoruz ancak yakın zamanda ilk satış için alınan ön siparişlerin 250.000 kişiyi geçtiği ortaya çıkmıştı. Lenovo S5’in bu kadar popüler olmasının ana nedeni olarak Mi A1, Oppo R11, OnePlus 5T’yi andıran tasarımı olduğu söyleniyor. Bu modellerinde aslında iPhone 7 Plus ile benzer tasarıma sahip olduğunu hatırlatmamız gerekiyor.

Lenovo S5 özelliklerini hatırlatacak olursak cihazda, Full HD Plus 2160 x 1080 piksel çözünürlükte 5,7 inç boyutunda IPS LCD ekran bulunuyordu. 6000 serisi alüminyumdan oluşan kasa yapı 7 farklı aşamadan geçerek üretiliyor. Telefonda 3 GB veya 4 GB RAM seçenekleri bulunuyor. Snapdragon 625 yonga setinden gücünü alan S5 ayrıca 32 GB, 64 GB ve 128 GB olmak üzere üç farklı dahili depolama alanı seçenekleri ile birlikte geliyor.

S5'in arka tarafında 13 MP + 13 MP çözünürlüğünde çift kamera ve ön tarafında ise 16 MP çözünürlüğünde kamera yer alıyor. Arka tarafta ayrıca bir parmak izi okuyucusu ve çift tonlu çift LED flaş yer alıyor. Android 8.0 Oreo tabanlı ZUI 4.0 işletim sistemi ye 3000 mAh kapasiteli pilin yanı sıra USB Type C girişi de cihazda yer alıyor. Lenovo S5 kırmızı ve siyah renk seçenekleri ile piyasaya sürüldü. 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanına sahip giriş modeli 157 $ fiyat etiketi ile satışa sunuldu.

Whatsapp