Lenovo S5 Akıllı Telefon Bu Ay Gelebilir

Lenovo, ince ve dayanıklı gövdeye sahip yeni Lenovo S serisi akıllı telefonlarını bu ay resmi olarak duyurabilir.

Ortaya çıkan yeni bir tanıtım görseli, Lenovo'nun bu ay 20 Mart tarihinde yeni akıllı telefon modellerini duyuracağını ortaya çıkardı. Şirketin bir yöneticisi olan Chang Cheng, bu tanıtım görüntüsünü resmi Weibo hesabı üzerinde paylaştı. 

Resmi tanıtım tarihinin yanı sıra, paylaşılan tanıtım görseli akıllı telefonun Lenovo S serisi altında geleceğini de ortaya koyuyor. Ayrıca, bu yöneticinin görseli yayınladığı gönderiye dikkat edince, bu paylaşımın Lenovo S5 modeli bir akıllı telefonla yapıldığı açığa çıkıyor. 

Bu nedenle, 20 Mart tarihinde düzenlenecek olan etkinliğin yıldızı Lenovo S5 olacak gibi görünüyor. Weibo üzerindeki paylaşımda ayrıca, akıllı telefonun 6.000 mAh gibi oldukça büyük bir bataryaya sahip olacağı belirtiliyor. 

Aynı yönetici bir kaç önce paylaştığı bir görselde, akıllı telefonun gerçek bir görüntüsünü kullanmış, cihazın eğimli bir tasarım ve parlak metal gövdeye sahip olduğunu ortaya koymuştu. 

Yukarıdaki görseldeki akıllı telefon büyük ihtimalle Lenovo S5 adı ile piyasaya çıkacak. Lenovo S5 hakkındaki tüm detayları öğrenmek için çok fazla beklememize gerek olmayacak. 

Whatsapp